Πυρετός διαβουλεύσεων για το πόρισμα της υπόθεσης Siemens

Εντείνονται οι διαβουλεύσεις των μελών της Εξεταστικής που διερευνά την υπόθεση Siemens σε σχέση κυρίως με τα ονόματα που ενδεχομένως θα αναφέρονται στο πόρισμα της Επιτροπής, που κατατίθεται αύριο.

Σε εξέλιξη είναι στη Βουλή συνεδρίαση της Επιτροπής, προκειμένου να γίνει αξιολόγηση των πραγματικών περιστατικών και σύνδεσή τους με συγκεκριμένους πρώην υπουργούς.
Όπως όλα δείχνουν πάντως, τα κόμματα δεν θα συμπέσουν στην αξιολόγηση των γεγονότων, και ειδικότερα στα πρόσωπα- πρώην κυβερνητικά στελέχη και από τα δύο μεγάλα κόμματα, τα οποία θα αναφέρουν ή δεν θα κατονομάζουν.
Ηδη πάντως τις περασμένες ημέρες μεμονωμένοι βουλευτές ή και κόμματα κατέθεσαν συμπληρωματικές θέσεις αναφορικά με τα πραγματικά περιστατικά, προκειμένου να περιληφθούν στο τελικό κείμενο, ενώ δεν έλειψε και η κριτική.
Ενδεικτικό είναι ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης κατέθεσε χθες 49 αντιρρήσεις- ενστάσεις, ενώ περί τις 80 παρατηρήσεις κατέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος.
Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης ανέφερε ότι τα πραγματικά περιστατικά από μόνα τους χωρίς εκτίμηση και σύνδεση με γενικότερες πολιτικές επιλογές δεν γίνονται αποδεκτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...