Decker: «Κατέστρεφα το σώμα μου»

Μπορεί στη νέα της ταινία με τίτλο «Just Go With It» να τρέχει από εδώ και από εκεί, φορώντας μόνο ένα μικροσκοπικό κίτρινο μπικίνι, ωστόσο η Brooklyn Decker αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι δεν ένιωθε πάντοτε άνετα με το σώμα της.Η 23χρονη star παραδέχθηκε ότι στο παρελθόν έχει κάνει πάρα πολλές λανθασμένες δίαιτες, και τόνισε πως ο πατέρας της ανησυχούσε πολύ και προσπαθούσε να της αλλάξει τα μυαλά..
«Όταν ήμουν μικρότερη, ήμουν ανασφαλής, επειδή δεν είχε σχηματιστεί το σώμα μου» δηλώνει από καρδιάς στο αμερικανικό περιοδικό «Self» και προσθέτει: «Ο κόσμος με κορόιδευε και με αποκαλούσαν “άντρα”. Θυμάμαι ότι προσευχόμουν για να αποκτήσω στήθος και πισινό. Ευτυχώς, μεγάλωσα και απέκτησα καμπύλες, όμως όταν άρχισα το μόντελινγκ, ευχόμουν να έρθει πάλι πίσω εκείνο το αγορίστικο σώμα που είχα».
Η ξανθιά καλλονή, η οποία είναι παντρεμένη με τον 28χρονο άσο του τένις Andy Roddick, δεν έμεινε μόνο σε αυτά και συνέχισε λέγοντας πως ο παραλληλισμός της δεν είχε τέλος. Τονίζει πως έκανε τα πάντα για να αδυνατίσει και πιεζόταν πολύ.
«Όταν μετακόμισα στη Νέα Υόρκη, ήμουν πάντα μαζί με άλλα μοντέλα που ήταν υπερβολικά αδύνατα και έτσι έγινα και εγώ. Τελικά αυτό με τρόμαξε και άρχισα να τρώω σωστά και πήρα μερικά κιλά. Ο μπαμπάς μου με βοήθησε αρκετά και έτσι σταμάτησα να καταστρέφω το σώμα μου» συμπλήρωσε!
Πλέον, η Brooklyn εξηγεί πως έχει βάλει μυαλό και τρώει υγιεινά και σωστά...
ΠΗΓΗ:zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...