Έξω φρενών ο «Αλέ»!

Ο Νίκος Αλέφαντος εκνευρισμένος από την εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ κάνει την κριτική του στο katimagiko.gr. Mε ποδοσφαιρική λογική και... θανατηφόρες ατάκες, τονίζοντας ότι «έγιναν μαλ…ίες σε αυτό το ματς!»
Ο Νικόλας Αλέφαντος κάνει τον σχολιασμό του σχετικά με το παιχνίδι του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρεται μεταξύ άλλων σε Βαλβέρδε, Ριέρα, Σνάουτσνερ, Γκαρσία αλλά και... Φερέιρα! «‘Εγιναν μαλ…ίες σε αυτό το ματς. Εγώ λέω και τα καλά, λέω και τα κακά. Στο προηγούμενο ματς με τις Σέρρες είπα ότι μου άρεσαν οι αλλαγές του Βαλβέρδε, μου άρεσε που πέταξε αμέσως μετά το 1-2 έξω τον Ποτουρίδη και έβαλε τον Αβραάμ, όπως και το ότι πέταξε έξω τον Γκαλίτσιο και έβαλε τον Ρόμενταλ να παίρνει όλη την πλευρά. Τα είπα και είπα μπράβο.

• Όμως τώρα με τον ΠΑΟΚ τι έκανε; Κερδίζεις 1-0, έχεις ρεβάνς μετά στην Τούμπα και βάζεις στη θέση του Ριέρα τον Χολέμπας; Δηλαδή από τον έναν ανύπαρκτο πας στον άλλο!

• Τι είσαι και βάζεις έξω αριστερά τον Χολέμπας, η… Κωλοπετινίτσα είσαι; Ολυμπιακός είσαι και παίζεις στο Καραϊσκάκη με πτέρυγα Ραούλ Μπράβο-Χολέμπας; Έχοντας έξω τον Ζαϊρί;

• Μόλις μπήκε ο Ζαϊρί στα τελευταία λεπτά, έκανε προσωπικές ενέργειες και παραλίγο να μας ξελασπώσει. Γιατί τον αδικείς μόνιμα τον Ζαϊρί; Όχι Χολέμπας ρε! Άσ’ τον… Χολέμπα… γαμώ την πανακόλα μου! Με τον… Χολέμπα θα πλευροκοπήσεις; Και από ποιον θα είχες πρόβλημα, από τον Σνάουτσερ; Αφού είναι το πιο αμυντικογενές μπακ στο πρωτάθλημα ο Σνάουτσερ! Αν βγει ποτέ πάνω από τη σέντρα, θα τον πιάσει ο… μπόγιας! Θα του πει «έλα εδώ εσύ, έχεις περάσει ποτέ τη σέντρα; Όχι. Και πας να το κάνεις μέσα στο Καραϊσκάκη; Πάμε στο… τμήμα»!

• Πού είναι αυτοί οι δύο με τα ψευδώνυμα, οι κολλητοί του Ριέρα που με έβρισαν εδώ τις προάλλες. Στημένοι πρέπει να ήταν. Εγώ ό,τι βλέπω λέω. Ποιος Ριέρα λέμε! Μακάρι να παίξει μπάλα. Όχι μόνο λόγια. Δεν παίζει μπάλα.

• Για τον Μιραλάς πόσες φορές έχω πει, μην τον αλλάζεις από τη θέση που έχει κάνει πάταγο, του κόβεις τα πόδια, δεν το βλέπεις; Άσε τον μπροστά φουνταριστό, βάλε και τον Πάντελιτς μαζί άμα θες, αλλά παίξε 4-4-2. Μη χαραμίζεις τον Μιραλάς για το σύστημά σου επειδή δεν ξεκολλάς από αυτό. Με τον Πάντελιτς μόνο του μπροστά και με τον Μιραλάς τόσο πίσω, δεν είχες την κόντρα. Αιφνιδιασμό δεν είχες.

• Για πλάκα ο Τσιρίλο με τον Κοντρέρας έπαιζαν μόνο του τον Πάντελιτς. Για πλάκα. Ενώ με τον Μιραλάς θα είχαν πρόβλημα διότι δεν τον φτάνουν στην ταχύτητα. Και αφού έχεις ανύπαρκτους τους ακραίους σου, γύρνα τους τουλάχιστον πιο πίσω να βοηθάνε, να δυναμώσεις ανασταλτικά τα χαφ σου, αφού θα έχεις δύο κυνηγούς.

• Λένε για τρομερή εμφάνιση Μοντέστο, αλλά εγώ άλλον είδα στο κέντρο να κάνει τη μεγάλη εμφάνιση. Να σας πω ποιον; Τον Γκαρσία! Τους έπαιζε μόνος του. Ποιος Τσουκαλάς, μεγάλη η απώλεια του Βιτόλο. Μόνος του έπαιζε ο Γκαρσία κι έκανε τα πάντα. Κάτι τράκους, κάτι πρεσαρίσματα, προσπαθούσε να κάνει και παιχνίδι», τονίζει μεταξύ άλλων ο έμπειρος κόουτς στην «ερυθρόλευκη» ιστοσελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...