Έλενα Ακρίτα: Aγωγή σε 19χρονο blogger

Η γνωστή σεναριογράφος Έλενα Ακρίτα φαίνεται πως έχει έναν νεαρο "εχθρό", που μέσα από το blog που έχει δημιουργήσει, κάνει συνεχείς επιθέσεις τόσο στην ίδια όσο και στα "Μυστικά της Εδέμ".
Για το λόγο αυτό, η Έλενα Ακρίτα με τη δικηγόρο της, Χριστίνα Παναγουλέα, κατέθεσε αγωγή στο διαχειριστή του forum, που λέγεται "Μυστικά της Εδέμ".

Η Χριστίνα Παναγουλέα μίλησε στο «Πολύ Μπλα Μπλα» για την υπόθεση της Έλενας Ακρίτα: "Αυτό που τη χαρακτηρίζει στη δημόσια εικόνα της είναι πρωτίστως η ευπρέπεια. Είναι υπόδειγμα και παράδειγμα για γενιές που έχουν μεγαλώσει. Προστατεύει την ελευθερία του λόγου. Είναι ένα σημαντικό αγαθό της δημοκρατίας αλλά έχει όρια. Όρια είναι τα υπόλοιπα αγαθά του ανθρώπου κυρίως η προστασία της προσωπικότητάς τους".
Από την άλλη πλευρά, ο διαχειριστής του forum, μεταξύ άλλων, απάντησε: "Ότι κάποιος έχει άποψη και την εκφράζει είναι λόγος να τρέχεις στα δικαστήρια; Δηλαδή τόσοι διάσημοι που τους ξεφτιλίζουν καθημερινά στα blogs τι να πούνε;"
ΠΗΓΗ:ΝEWPOST

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...