Και όμως υπάρχουν κάποιοι που ακόμα πιστεύουν ότι είμαστε όλοι ίδιοι

Του Σταύρου Μαρίνη 
ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΛΑΧΟΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ
Δεν είναι καθόλου ευχάριστο να έχουν τελείως αρνητική γνώμη για σένα άνθρωποι που αγαπάς. Όμως περισσότερο δυσάρεστο είναι να νομίζουν ότι μπορείς να τα ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ όλα για να είσαι μαζί τους!!! Όχι φυσικά ότι δεν δώσαμε εμείς το δικαίωμα να πιστέψουν ότι είμαστε από κανένα Αγρίνιο ή καμιά Άρτα αλλά να δυστυχώς για εσάς εκεί έξω και ευτυχώς για μένα γεννήθηκα στην Αθήνα και κατοικώ στην πανέμορφη Ηλιούπολη!!!!! Είμαι σήμερα πολύ  στεναχωρημένος γιατί πρέπει να σας ομολογήσω ότι πολλές φορές η δική σας ΑΓΑΠΗ ήταν πολύ λίγη για μένα.
Σας άφησα να διαβάζετε ανούσιες ειδήσεις για την ελληνική επαρχία που δεν είναι τόσο αθώα και φυσικά καθόλου αμέτοχη για την κατάντια της Πατρίδας. Εάν δεν υπήρχε ο Νομός Αττικής κανένας Ευρωπαίος Πολίτης δεν θα είχε έστω και επιφανειακά έναν σεβασμό για την δύσμοιρη Χώρα μας. Ατυχώς για εσάς τους βλάχους η Ακρόπολη είναι στον Νομό Αττικής και ο Πλάτωνας γεννήθηκε εδώ δεν γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και για τον λόγο αυτό δεν μίλαγε την γλώσσα σας "καρντάσια" , εσείς που με τις χίλιες τουρκικές λέξεις που καθημερινά χρησιμοποιείται καθημερινά ξεφτιλίζεται τον Μέγιστο των Ελλήνων και δείχνεται σε όλον τον κόσμο ότι ο Μέγας Αλέξανδρος δεν μπορεί να έχει ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση με την δική σας ιδιοσυγκρασία!!!! Βέβαια και εσύ βρε φιλαράκι γιατί οδηγήσε από τα πάθη σου δεν βλέπεις. Βλέπω  βρε παιδιά κάτι ωραίο και ξυπνάω όταν οι απίστευτες κατηγορίες που δέχομαι μου ΛΕΝΕ το αυτονόητο ότι δεν ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ίδια πράγματα και δεν  μπορούμε να υποκρινόμαστε συνεχώς ότι μας αρέσει να μας παιδεύουν άνθρωποι που όχι μόνο ΠΟΤΕ τους δεν μας αγάπησαν αλλά που θέλουν να βλέπουν να παθαίνουμε ΖΗΜΙΕΣ για να κάνουν τον χαβά τους.  Ζητώ  συγγνώμη από τους αληθινούς αναγνώστες του ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για τις τουρκικές λέξεις που χρησιμοποίησα σε αυτό το κείμενο και για την γενικότερη ταλαιπωρία. Και καλώ όσους έχουν βλάχικη συμπεριφορά και δεν γουστάρουν εμάς τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου να αλλάξουν blog και να πάνε στα δικά τους αυτά που τους χαϊδεύουν τα αυτιά και δεν τους λένε ότι η παρακμή της Φυλής ξεκίνησε γιατί αυτοί δεν μιλούσαν καν την ελληνική γλώσσα!!! Καλά για Ελληνική  Παιδεία δεν  έχουν έτσι και αλλιώς αφού ατυχώς στην Ελλάδα ολόκληρα χωριά μιλάνε τούρκικά και σλάβικα!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...