«Είναι στο χέρι σου, Ραφίκ...»

Από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι του Ολυμπιακού διααμήνυσαν στο νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, Ραφίκ Τζιμπούρ ότι ναι μεν πιστεύουν στις ικανότητές του, αλλά αν συμβεί κάτι... περίεργο με τη συμπεριφορά του, τότε ο Γαλλοαλγερινός θα αποτελέσει παρελθόν.
Αποφασισμένος να αρπάξει την ευκαιρία και να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό εμφανίζεται ο Ραφίκ Τζιμπούρ, ο οποίος φάνηκε διατεθειμένος να μη δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στα αποδυτήρια των Πειραιωτών. Σύμφωνα με τον ΓΑΥΡΟ πάντως, οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» φρόντισαν να βάλουν από... νωρίς τον Γαλλοαλγερινό άσο στο κλιμα της ομάδας, τονίζοντάς του τα εξής:

«Στο χέρι σου είναι να μείνεις και να κάνεις καριέρα στη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας. Αν είσαι πειθαρχημένος, εάν κάθεσαι στον πάγκο χωρίς πρόβλημα και είσαι εντάξει, θα πάνε όλα καλά. Διαφορετικά το καλοκαίρι θα φύγεις», τόνισαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στον ιδιόρρυθμο άσο, δίνοντάς του το... στίγμα της ηρεμίας που πρέπει να διατηρεί στη νέα του ομάδα.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φρόντισαν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο με τους όρους που έβαλαν στο συμβόλαιο και το γεγονός ότι διατηρείται από την πλευρά του συλλόγου το δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης:

«Εμείς ως διοίκηση δεν έχουμε να χάσουμε κάτι από τη στιγμή που κάναμε συμβόλαιο με ασφαλιστικές δικλείδες. Ο προπονητής μίλησε με τον ποδοσφαιριστή, εκείνος έπεισε με τα λόγια του και θα πρέπει να τα κάνει πράξη στο γήπεδο και την προπόνηση. Αν είναι αυτός που θέλουμε να είναι, θα μείνει για ακόμη δύο χρόνια. Αν δεν αποδειχθεί συνεπής σε όσα λέει, το καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος», λένε χαρακτηριστικά στον Ολυμπιακό.
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...