Κατηγορηματική διάψευση από τη Χρυσή Αυγή για το επεισόδιο στον Άγιο Παντελεήμονα με την Κανελλοπούλου

ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΡΕΨΟΥΝ "ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ" ΚΑΙ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ" ΔΑΦΝΕΣ
Βλέπουν παντού την Χρυσή Αυγή! Ή μάλλον θέλουν να την βλέπουν παντού με αποκλειστικό σκοπό την δημιουργία ενός αρνητικού κλίματος εις βάρος μας και μίας συνεχώς κλιμακούμενης δαιμονολογίας. Διαψεύδουμε κατηγορηματικά την οποιαδήποτε εμπλοκή του νομίμου πολιτικού κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή με επεισόδιο, που εμφανίστηκε στον τύπο ότι έγινε στην Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα.

Συγκεκριμένα ανεγράφη: ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Οι ρατσιστικές προκλήσεις στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα, όμως, όπως φαίνεται βαίνουν κλιμακούμενες. Χθες, η δημοτική σύμβουλος της «Ανοιχτής Πόλης», Μ. Κανελλοπούλου, κατήγγειλε ότι δέχθηκε φραστική επίθεση και προπηλακισμό από μέλος της Χρυσής Αυγής, ενώ για το θέμα έγινε παράσταση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Στο θέμα παρενέβη και ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ο οποίος δήλωσε ότι «μόνο την καταδίκη μας μπορούν να εισπράξουν όσοι νομίζουν πως με τη βία θα επιβάλουν στην Αθήνα τις αναχρονιστικές τους απόψεις και πρακτικές».
Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει κατηγορηματικά το παραπάνω δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...