Oργή στη Στυλίδα

Πλήθος κόσμου υποδέχθηκε λίγο πριν από τις 12:00 έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας τον δήμαρχο Στυλίδας, Απόστολο Γκλέτσο. Οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι, δημότες και υποστηριχτές του κινήματος κατά των διοδίων ήταν πάρα πολλοί.
Με ζητωκραυγές, συνθήματα και παλαμάκια χαιρέτισαν τον κ. Γκλέτσο την ώρα που έμπαινε στο δικαστήριο, προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του εισαγγελέα σχετικά με τις κατηγορίες που του αποδίδονται για παρακώλυση συγκοινωνιών και φθορά ξένης περιουσίας. Κάποιοι, οι πιο θερμόαιμοι, άναψαν και καπνογόνα. Εκείνος χαιρέτισε όσους πήγαν εκεί για να του συμπαρασταθούν, λέγοντας «Σας αγαπώ». Ο δήμαρχος Στυλίδας κατά την είσοδό του στο Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας δεν φορούσε χειροπέδες.
Η σύλληψη του κ. Γκλέτσου, ο οποίος δεν αντιστάθηκε στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., έγινε εξαιτίας των κινητοποιήσεων στις οποίες πρωτοστατεί κατά των διοδίων στην περιοχή γύρω από τη Στυλίδα και ειδικότερα στην Ντάμπια.
Ο εισαγγελέας όρισε τακτική δικάσιμο στις 6 Απριλίου του 2011 και τον άφησε ελεύθερο λίγο πριν από τις 12:30. Αμέσως μετά, αναχώρησε για τα μπλόκα κατά των διοδίων που έχουν στηθεί στην Ντάμπια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...