Άτιμο πράγμα το DNA … Δεν μπορεί να κρυφτεί!

Πριν δύο μήνες και με αφορμή το δικτατορικό πνεύμα με το οποίο αντιμετώπισε ο κ. Πάγκαλος ερώτηση δημοσιογράφων στην -κρατική- ΕΡΤ, έγραφα ότι οι τηλεθεατές έσπασαν τα τηλέφωνα. «Αυτός δεν είναι απόγονος. Είναι …πρόγονος!» φώναζαν…. Από τότε ο «μεγάλος τραγουδιστής» της υπόθεσης Οτσαλάν και «μεγάλος μετεωρολόγος» της υπόθεσης των Ιμίων, έχει βαλθεί να επιβεβαιώνει το άρθρο , θυμίζοντας όλο και πιο έντονα τον δικτάτορα παππού του. Το «μαζί τα φάγαμε» και οι «κοπρίτες δημόσιοι υπάλληλοι», είναι μάλλον πταίσματα, μπροστά σε αυτά που είχε πει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος σε ομιλία του στην Οξφόρδη τον περασμένο Μάιο και αποκαλύφθηκαν από ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος».

Την ώρα που η Ελλάδα έκανε τα πρώτα της βήματα στο τούνελ του ΔΝΤ και του μηχανισμού στήριξης, ο ίδιος καταφερόταν με απαξιωτικά σχόλια για την χώρα του και τους πολίτες της.

Στη συγκεκριμένη διάλεξη, ο Θεόδωρος Πάγκαλος χαρακτήρισε τους πολίτες πιο διεφθαρμένους από τους πολιτικούς.
«Κανένας πολιτικός δεν είναι τόσο διεφθαρμένος, ώστε να βγαίνει στους δρόμους και να στρατολογεί ψηφοφόρους. Κάθεται στο γραφείο του και ….διεφθαρμένοι πολίτες πάνε και τον βρίσκουν» είχε πει.

Μάλιστα στη διάλεξή του ταύτισε τους διαδηλωτές, που διαμαρτύρονταν για τα μέτρα της κυβέρνησης, με …. «όσους οργανώνουν πολιτικές δολοφονίες άλλων ανθρώπων» .

Στην ομιλία του στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, δεν έμεινε μόνο στο παρόν, αλλά είχε έναν «καλό» λόγο να πει και για το παρελθόν των Ελλήνων.
Χαρακτήρισε τους Έλληνες που έκαναν την επανάσταση του 1821, ένα «μάτσο αγράμματους και αδαείς χωριάτες, οι οποίοι γι’ αυτό το λόγο (επειδή ήταν αγράμματοι) αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα σχίσμα από την οθωμανική αυτοκρατορία.

Τέλος, δήλωσε ότι «οι νεοέλληνες έχουν την ψευδαίσθηση ότι είναι άμεσοι απόγονοι του Περικλή».

Ο κ. Πάγκαλος μάλιστα εκνευρίστηκε με τη δημοσιοποίηση των όσων είχε πει και τα έβαλε τόσο με τους φοιτητές που αποθανάτισαν με το κινητό τους τηλέφωνο τα ιστορικά, πολιτικά και κοινωνικά τερατουργήμά του , αποκαλώντας τους «φοιτητές του κ….» και συνέχισε το υβρεολόγιο του χαρακτηρίζοντας τους δημοσιογράφους της εφημερίδας του «Ελεύθερου Τύπου», αλλά και τους πολίτες που διάβασαν τα σχετικά ρεπορτάζ ως… «ζώα» (?)

Η συμπεριφορά αυτή του κ. Πάγκαλου αντανακλά το …. ήθος και την προσωπικότητά του. Η στοχοποίηση μιας εφημερίδας (η οποία δεν έκανε τίποτα περισσότερο παρά να αποτυπώσει τα γεγονότα) και των αναγνωστών της, είναι πράξη που προδίδει ακραία αντιδημοκρατική νοοτροπία και βάναυσο αυταρχισμό, παρόμοιο με του δικτάτορα παππού του.

Εύλογα τίθεται το ερώτημα για ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ο πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου ανέχεται συμπεριφορές από τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης του, που εκ των πραγμάτων αποτελούν αντιδημοκρατικά επωαστήρα ,κακόφημες εστίες αμετροέπειας, κακοήθειας , ύβρεων και πολιτικού τσαρλατανισμού…;

Φοβάται τον Αντιπρόεδρό του ή ταυτίζεται απόλυτα μαζί του ;
ΠΗΓΗ:politis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...