"Έσβησε" χθες ανήμερα των Φώτων, ένας ακούραστος μαχητής των ιδεών!


Tης Μπέττυς Γιάννα

"Εφυγε" χθες το απόγευμα η ΨΥΧΗ του ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


Ανήμερα των Φώτων, ο δήμος του Χαλανδρίου σκοτείνιασε, στο θλιβερό άκουσμα της ξαφνικής απώλειας του Παντελή Συρμάνογλου, αντιδημάρχου και προέδρου της Β3 ΝΟΔΕ της Ν.Δ. Στα 54 του χρόνια, ο Παντελής Συρμάνογλου άφησε την τελευταία του πνοή στις 7 χθες το απόγευμα.Τα τρία του παιδιά, η σύζυγός του Μαρία, αλλά και πάρα πολλοί συγγενείς και φίλοι, δεν πιστεύουν ακόμη, ότι χάσανε τον άνθρωπό τους και τον καρδιακό τους φίλο.
Αντιδήμαρχος Πόλεωςκαι Δημοτικής Αστυνομίας στο Χαλάνδρι, ακούραστος μαχητής των ιδεών και φανατικά ενεργός πολίτης στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε, ο θάνατός του προκάλεσε δυσάρεστη έκπληξη σε όλους μας.
Ο Παντελής Συρμάνογλου ήταν προσωπικός φίλος του Προέδρου της Ν.Δ Αντώνη Σαμαρά και κουμπάρος του Παναγιωτόπουλου. Όλη του η ζωή ήταν εκτός από την οικογένειά του, που λάτρευε, η παράταξη της Ν.Δ και σε αυτό συμφωνούν ακόμη και οι πολιτικά "εχθροί" του. Έχει δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο και ένα από τον δεύτερο με την πολυαγαπημένη του Μαρία. Ως πρόεδρος νομαρχιακής βόρειας Αττικής, είχε στηρίξει όλους τους δημάρχους των περιοχών του και τους είχε βοηθήσει να εκλεγούν,συμβάλλοντας ενεργά σε αυτό.Ήταν πρόεδρος όλων των τοπικών του Χαλανδρίου και από τους πρώτους που υπέγραψε την υποψηφιότητα Σαμαρά.
Η ξαφνική αιτία του θανάτου του, σύμφωνα με πληροφορίες, οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς(οξύ έμφραγμα) ενώ η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα στις 3 το μεσημέρι στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου και αναμένεται να παρευρεθεί σύσσωμη η πολιτική ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, του δήμου Χαλανδρίου και όχι μόνο για το "τελευταίο αντίο". Ο ερχομός του νέου έτους σηματοδοτήθηκε με το θάνατο του πιο ενεργού πολίτη και πολιτικού για το δήμο του Χαλανδρίου και όχι μόνο.
Ο Παντελής Συρμάνογλου ήτανε και προσωπικός μου φίλος και δεν ήταν λίγες οι φορές που βοήθησε στο δημοσιογραφικό μου έργο. Ακούραστος αγωνιστής, λάτρης του σωστού και του δίκαιου έφυγε από κοντά μας ανήμερα των Φώτων, αλλά εμείς θα του κάνουμε πάντα συντροφιά με τη σκέψη μας, γιατί αν μη τι άλλο ανήκει σε ΕΚΕΙΝΟΥΣ που πραγματικά δεν ξεχνιούνται! ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΝΤΕΛΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...