Ρουμελιώτη-Χαραγκιώνης: Άλλη μια κοινή εμφάνιση


Τη δεύτερη δημόσια εμφάνισή τους μέσα σε ένα μήνα πραγματοποίησαν η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο Νικηφόρος Χαραγκιώνης, που βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «The Tourist». Η ηθοποιός και ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Χαραγκιώνη είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό και όλα δείχνουν ότι η επισημοποίηση της σχέσης τους δεν θα αργήσει να έρθει.Πριν από λίγο καιρό, η ίδια η ηθοποιός, σε συνέντευξή της είχε δηλώσει πως το 2011 θα είναι μια χρονιά καθοριστική για τα προσωπικά της, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί. Από την πλευρά του, ο κος Χαραγκιώνης διατηρεί ένα πολύ χαμηλό προφίλ και δεν του αρέσει να δίνει καμία λαβή για σχόλια. Οι εμφανίσεις του άλλωστε με την πρωταγωνίστρια από το σήριαλ «Η ζωή της άλλης» είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Είχαν εμφανιστεί μαζί και στην πρεμιέρα της παράστασης Το παιχνίδι της μοναξιάς» με πρωταγωνιστές τον Δάνη Κατρανίδη και τη Χρύσα Παπά και όλοι είχαν προσέξει τον γοητευτικό κύριο στο πλευρό της ηθοποιού.
Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι οι οικογένειες του ζευγαριού έχουν γνωριστεί και ότι ήδη ο γάμος έχει συζητηθεί. Όμως, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις των δύο είναι πολλές και κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο για εκείνους να γίνει εύκολα και από την μια στιγμή στην άλλη.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή υπήρξε χημεία ανάμεσά τους. Αυτή η κοινή τους εμφάνιση ήλθε μόλις λίγες ημέρες μετά από τα εγκαίνια εμπορικού κέντρου στο οποίο παραβρέθηκαν και πάλι μαζί.

Πηγή: Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...