Επίθεση Λυκουρέντζου σε Καπελέρη ( ΣΔΟΕ)

Σφοδρή επίθεση στον επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννη Καπελέρη εξαπέλυσε η ΝΔ, χαρακτηρίζοντάς τον εξέχον στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και κατηγορώντας τον για προσπάθεια εξυπηρέτησης μικροκομματικών σκοπιμότητων . Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος, σε δηλώσεις του, κάνει λόγο για μεθοδεύσεις οι οποίες εξυπηρετούν μόνο κομματικές σκοπιμότητες, καθώς όπως επισημαίνει, ο κ. Καπελέρης "αντί να διερευνά ως όφειλε τα οικονομικά εγκλήματα επιλέγει με τις δηλώσεις και διαρροές στον Τύπο να συσκοτίζει συστηματικά τα πράγματα". Η ΝΔ κατηγορεί τον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ πως "αντί να παρουσιάζει συγκεκριμένες αποδείξεις, δημιουργεί ισοπεδωτικές εντυπώσεις και προσπαθώντας να εκθέσει, εκτίθεται".
Η παρέμβαση του κ. Λυκουρέντζου πραγματοποιείται ύστερα από την έντονη δυσφορία μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ για τα οποία υπάρχουν δημοσιεύματα στον Τύπο αλλά και στο Διαδύκτιο πως ελέγχονται από το ΣΔΟΕ, κάτι που, όπως ξεκαθαρίζουν, δεν έχει καμία βάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...