Έκρυθμη η κατάσταση στο Μενίδι μεταξύ Ρομά και ΜΑΤ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Αυτή τη στιγμή στην οδό Αριστοτέλους στη περιοχή του Μενιδίου, έχουνε μαζευτεί περί τα εκατό άτομα από τους Ρομά και πετροβολούν δυνάμεις των ΜΑΤ που προσπαθούν να κατευνάσουν την κατάσταση με περιορισμένη ρήξη χημικών.
Οι 100 περίπου Ρομά έχουν βάλει φωτιά σε κάδους σκουπιδιών στη μέση του δρόμου και φωνάζουν υβριστικά συνθήματα κατά των αστυνομικών.  Αιτία είναι η κατάληξη εν τέλει του 7 χρονου κοριτσιού που παρέσυρε αστυνομικός από την ομάδα Δίας. Οι γονείς του κοριτσιού καταγγέλουν ότι ο αστυνομικός άφησε αβοήθητο το κοριτσάκι. Κάτι τέτοιο όμως  δεν φαίνεται να ισχύει, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έγινε στην περιοχή, ο εν λόγω αστυνομικός σταμάτησε και φώναξε αμέσως το ασθενοφόρο που μετέφερε το τραυματισμένο παιδί στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό οφείλεται σε απότομο ελιγμό της μοτοσυκλέτας που έκανε ο αστυνομικός , προκειμένου να αποφύγει προπορευόμενο όχημα. Αυτή τη στιγμή, κρατείται  στην Τροχαία της Ν.Ιωνίας και δίνει κατάθεση για το πώς έγινε ακριβώς το τραγικό περιστατικό που στοίχησε τη ζωή σε ένα κοριτσάκι μόλις 7 χρονών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...