ΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ… ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ!

«Δικαίωμα των λαών» η λαθρομετανάστευση, σύμφωνα με τους κουκουέδες.

Ως γνωστόν, το ΚΚΕ ήταν και παραμένει αταλάντευτα το πιο σταλινικό κόμμα του κόσμου. Τι κι αν έχουν καταρρεύσει όλα γύρω τους, αυτοί εκεί, αμετακίνητοι, στον κόσμο τους. Σα να μην πέρασε μια μέρα. Μάλιστα, το ΚΚΕ είναι το μόνο κομμουνιστικό κόμμα στη γη που δεν έχει -έστω για τα μάτια του κόσμου- καταδικάσει τίποτα στραβό, ακόμα και τα γενικώς παραδεκτά, των πρώην… «σοσιαλιστικών παραδείσων». Όλα για τους κουκουέδες ήταν καλώς καμωμένα. Ακόμα και το περιβόητο «τείχος του αίσχους» στο Βερολίνο, είναι οι μόνοι που υπερασπίζονται την απάνθρωπη ύπαρξή του στο παρελθόν μετά μανίας.

Αλλά να που ήρθε η ώρα να αντιδράσουν οι θλιβεροί αυτοί νοσταλγοί του τείχους του αίσχους, στην αναγγελία της ανέγερσης του τείχους του Έβρου, διότι κατ’ αυτούς θα είναι «φράχτης στα δικαιώματα των λαών».

Τουτέστιν, «δικαίωμα των λαών» σύμφωνα με τους κουκουέδες είναι και η… λαθρομετανάστευση! Προς τέρψιν των αναγνωστών, μεταφέρουμε την σχετική ανακοίνωση των παλιάτσων του ΠΑΜΕ – τελευταίων νοσταλγών του τείχους του Βερολίνου και τα συμπεράσματα δικά σας:

“Τα σχέδια της κυβέρνησης για κατασκευή φράχτη στο ποτάμι του Έβρου, για να μην περνούν οι μετανάστες και οι πολιτικοί πρόσφυγες, δεν μας εκπλήσσουν.

Κατασταλτικοί μηχανισμοί, Υπηρεσίες FRONTEX στην Ελλάδα, στρατός, λιμενικό, αστυνομία όλα σε διατεταγμένη υπηρεσία από την κυβέρνηση και την Ε.Ε. όχι για να λύσουν το μεταναστευτικό πρόβλημα αλλά για να ελέγχουν όπως και όσο τους βολεύει την είσοδο και έξοδο των κυνηγημένων.

ΠΑΣΟΚ – ΝΔ- ΛΑΟΣ αγωνιούν για το πώς και πόσο θα χρησιμοποιούν σαν φτηνό αναλώσιμο εργατικό δυναμικό αυτούς που η ιμπεριαλιστική πολιτική τους οδηγεί στο δρόμο της μετανάστευσης και της προσφυγιάς. Υιοθετούν και στηρίζουν μεθόδους που έχουν δοκιμαστεί και σε άλλες χώρες χωρίς αποτέλεσμα.

Το ΠΑΜΕ αντιπαλεύει και καταγγέλλει την κυβέρνηση και τα κόμματα που υψώνουν φράχτες στα δικαιώματα των λαών, που υψώνουν φράχτες στο δικαίωμα στην εργασία, στην επιβίωση, στην ασφάλεια.

Η μετανάστευση και η προσφυγιά μπορούν να αντιμετωπιστούν με άλλη πολιτική, με την πολιτική που θα αψηφά συμφωνίες, κανονισμούς και οδηγίες της Ε.Ε., θα επιτρέπει στους μετανάστες να μετακινηθούν στις χώρες της ΕΕ που επιθυμούν και δεν θα εγκλωβίζονται στην Ελλάδα.

Με την πολιτική που θα είναι αντίθετη με την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και θα έχει στόχο να καλύπτει τις ανάγκες όλων των ανθρώπων.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...