Χειροπέδες σε αστυνομικό διευθυντή

Στο τμήμα με χειροπέδες οδηγήθηκε αστυνομικός διευθυντής , ύστερα από καυγά που είχε με χαμηλόβαθμους αστυνομικούς, που …τόλμησαν να τον ρωτήσουν ποιος είναι. Ο αξιωματικός τέθηκε ήδη σε διαθεσιμότητα αν και για το περιστατικό δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση από το αρχηγείο της αστυνομίας.
Ο «εμφύλιος» εκτυλίχθηκε πριν από λίγες ημέρες όταν ο αστυνομικός διευθυντής κινούμενος με ΙΧ σταμάτησε σε ένα από τα μπλόκα που είχαν αστυνομικοί στήσει στη Δράμα , και ρώτησε τους συναδέλφους του τις ακριβώς κάνουν στο συγκεκριμένο σημείο. Όπως καταγγέλλουν οι αστυνομικοί δεν του απάντησαν επειδή δεν τον γνώριζαν καθώς δεν υπηρετεί στην περιοχή ενώ όταν επέμεινε του ζήτησαν να αποχωρήσει. Όταν μάλιστα του ζήτησαν τα στοιχεία του , σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες των αστυνομικών, ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ χτύπησε έναν από αυτούς με την πόρτα του αυτοκινήτου του.
Ακολούθησε συμπλοκή και ο αστυνομικός διευθυντής συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα όπου και οι δύο πλευρές υπέβαλαν μηνύσεις. Όπως υποστηρίζει ο αξιωματικός σταμάτησε στο σημείο όταν είδε το περιπολικό με αναμμένο φάρο και ρώτησε τους αστυνομικούς αν χρειάζονται κάτι. Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται, δήλωσε από την πρώτη στιγμή την ιδιότητά του. Ο ίδιος καταγγέλλει ότι τον προσέβαλλαν λέγοντας ότι «δε μπορεί να φανταστεί εάν στη θέση του βρίσκονταν ένας απλός πολίτης». Από την εισαγγελία Δράμας ασκήθηκαν διώξεις και τόσο ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ όσο και οι συνάδελφοί του αφέθηκαν ελεύθεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...