Η Ελεονώρα απάντησε στην Γκολεμά

Δεν αφήνει τίποτα να «πέσει» κάτω η Ελεονώρα Μελέτη, ειδικά από τότε που έφτιαξε account στο twitter, τα σχόλια πάνε και έρχονται.
Η γνωστή τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά είχε ρίξει τα «βέλη» της στην ξανθιά παρουσιάστρια, δηλώνοντας σε περιοδικό πως όσοι δεν έχουν δουλέψει πίσω από τις κάμερες δεν αντέχουν την αναγνωρισιμότητα.Η απάντηση ήρθε πληρωμένη:
«Έρχεται ο συνεργάτης μου Σπύρος Σιγούρος και μου λέει "Η Γκολεμά σε κράζει", και του απαντάω "Χέστηκα". Αυτός συνεχίζει και μου λέει: "Ισχυρίζεται ότι έπαθες πλάκα με την αναγνωρισιμότητα και ψωνίστηκες, επειδή λέει δεν είχες δουλέψει ποτέ πίσω από το γυαλί". Και αναρωτιέμαι: Είναι δυνατόν μια κριτικός να μη γνωρίζει το βιογραφικό αυτών που κρίνει; Πείτε στην κυρία ότι πριν αρχίσω να σερβίρω καφέδες, εργαζόμουν 4 χρόνια στο ALTER ως δημοσιογράφος στο εξωτερικό δελτίο και στο ελεύθερο ρεπορτάζ... Ουφ, πάει και το μαναφούκι της ημέρας...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...