Το παίρνει πάνω του ο Πηλαδάκης!

Στη Λάρισα βρίσκεται από σήμερα ο Κώστας Πηλαδάκης και σκοπεύει να παραμείνει στην πόλη του κάμπου για τουλάχιστον δέκα ημέρες. Είναι κάτι που δεν το συνηθίζει ο πρόεδρος της ΑΕΛ, καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, μέχρι τώρα, δεν του το επέτρεπαν.
Ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» θέλει να διαχειριστεί αυτοπροσώπως τόσο την αγωνιστική κρίση της ομάδας, όσο και όσα συμβαίνουν εκτός γηπέδου, με τους οπαδούς του συλλόγου, οι οποίοι «βράζουν».
Ο κ. Πηλαδάκης είναι αποφασισμένος να λάβει δραστικά μέτρα και να πάρει αποφάσεις που ίσως σε κάποιους να μην αρέσουν… Η ενέργειά του αυτή, πάντως, αποδεικνύει πως, ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες, την ώρα που η ομάδα έμεινε πολύ πίσω στη μάχη για την παραμονή, δεν είναι διατεθειμένος να… πετάξει λευκή πετσέτα.
Περισσότερα, ωστόσο, θα μαθευτούν αύριο το μεσημέρι, καθώς αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης, όπου πιθανότατα θα αναφερθεί στο πώς προγραμματίζει και οραματίζεται την επόμενη ημέρα του συλλόγου…
ΠΗΓΗ:ΣΠΟΡ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...