Τραγουδιστής-φαντάρος έκανε πάρτι με Ρωσίδες σε στρατιωτικό νοσομείο!!!

 ΕΝΑ ΠΑΡΤΑΚΙ ΜΕ "ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΑ" ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ!!!

Συντροφιά με call girls από την Ρωσία θέλησε να υποδεχθεί το νέο έτος στο στρατόπεδο όπου υπηρετεί γνωστός τραγουδιστής. Ο νεαρός, που έγινε γνωστός από talent show και προσφάτως τον είδαμε αρκετές φορές στην τηλεόραση, υπηρετεί την θητεία του στο 414 στρατιωτικό νοσοκομείο στην Πεντέλη. Συγκεκριμένα λόγω βύσματος εκτελεί… χρέη τραυματιοφορέα!

Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές, ο τραγουδιστής και κάποιοι από τους στρατιώτες που είχαν βάρδια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αποφάσισαν να το… γλεντήσουν με «κουνελάκια»! Ο νεαρός συνεννοήθηκε με τον Αξιωματικό Υπηρεσίας (να ο υπεύθυνος κ. υπουργέ) και οι Ρωσίδες call girls πήραν το Οκ και πέρασαν την πύλη.
Τα πάρτι με κορίτσια συνηθίζονται απ’ ότι λέγεται στο συγκεκριμένο νοσοκομείο και τα διοργανώνουν οι εν λόγω στρατιώτες όποτε έχουν υπηρεσία.
Έστελναν .. ταξί για να φέρει τα «κουνελάκια», που προσέφεραν τις επ’ αμοιβή υπηρεσίες τους εχέμυθα και στα… κρυφά.
Το ήξεραν μόνο οι ταξιτζήδες, ο Αξιωματικός υπηρεσίας, ο φρουρός της πύλης και βέβαια οι φαντάροι.
Δύσκολο να πιστέψουμε ότι στο τελευταίο πάρτι, μία από τις κοπέλες «ξέφυγε» με αποτέλεσμα να ακουστεί σε όλες τις πτέρυγες του 414 και ο τραγουδιστής με τον συνάδελφό του έγιναν «τσακωτοί». Κάποιον ξέχασαν να καλέσουν στο πάρτι ή δεν του έδωσαν όσα του έταξαν! Πλέον, το Γενικό Επιτελείο Στρατού ερευνά την υπόθεση. Βλέπετε, τα χακί δεν ταιριάζουν στα… «κουνελάκια», ούτε οι φαντάροι -όσο επώνυμοι κι αν είναι- μπορούν να διοργανώνουν πάρτι στο στρατό!

Πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...