Xαρακτήρα μέγαλης ομάδας έδειξε ο ΠΑΟΚ!

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, ο ΠΑΟΚ έδειξε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και πήρε τη νίκη στα Ιλίσια, κάνοντας ένα από τα καλύτερα φετινά του παιχνίδια. Ο Σούλης Μαρκόπουλος ήταν πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι αθλητές του. "Κάναμε καλό ποδαρικό" είπε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός που δεν αρνήθηκε τις δυσκολίες που βιώνει η ομάδα του. "Ξεκινήσαμε πολύ καλά μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο και ότι έγινε στο γήπεδο… Γενικά ήταν περίεργη η κατάσταση ακόμη και στις προπονήσεις. Παρόλα αυτά συγκεντρωθήκαμε και κόντρα σε έναν έμπειρο αντίπαλο που προερχόταν από καλές εμφανίσεις, παίξαμε καλά και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Μετά τα πρώτα 6-7 λεπτά βρήκαμε ρυθμό και βγάλαμε εκτός ρυθμού τον αντίπαλό μας. Η νίκη ήρθε πιο εύκολα από ότι περιμέναμε.
Έχουμε αδυναμίες όσον αφορά στην διάρκειά μας και κάποιες επιλογές απέναντι σε άμυνα ζώνης".
Όσον αφορά τη φημολογία που θέλει τον Λάζαρο Παπαδόπουλο να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, λόγω κακής λειτουργίας της ΚΑΕ ο Μακεδόνας προπονητής δεν θέλησε να πάρει θέση και παρέπεμψε στη διοίκηση για περισσότερα. «Δεν ξέρω τίποτα. Ρωτήστε την διοίκηση… Ο Λάζαρος είναι παίκτης του ΠΑΟΚ, αγωνίζεται για τον ΠΑΟΚ και αυτό έκανε και σήμερα. Δεν μας έχει πει τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δημιουργήθηκε όλο αυτό».
Από τους καλύτερους του γηπέδου ήταν ο Γιώργος Δέδας που έδειξε πόσο φονικό χέρι διαθέτει. Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι τόνισε πως η ομάδα του πήρε τη νίκη χάρη στην εμπειρία της. «Είχαμε προετοιμαστεί για ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε δει ότι ο Ηλυσιακός είναι μια ομάδα που όσα παιχνίδια είχε χάσει τα είχε χάσει στο τέλος. Ήμασταν λοιπόν προετοιμασμένοι για ένα δυνατό παιχνίδι. Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, δεχθήκαμε τρίποντα και σουτ στον αιφνιδιασμό από την Ηλυσιακό και του επιτρέχαμε να πάρει μια διαφορά. Στην συνέχεια όμως πιέσαμε σε όλο το γήπεδο, αναγκάσαμε τον αντίπαλό μας να υποπέσει σε λάθη, αρχίσαμε να λειτουργούμε σωστά στην επίθεση και πήραμε μια διαφορά την οποία καταφέραμε χάρη στην εμπειρία μας να κρατήσουμε μέχρι το τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...