Nύχτα τρόμου για Λιάγκα - Σκορδά

Νύχτα τρόμου για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Το πιο λαμπερό ζευγάρι της ΤV έζησε εφιαλτικές στιγμές, αμέσως μετά την επιστροφή του από την Άνω Πορόια Σερρών , το χωριό της Φαίης , όπου είχε μεταβεί την περίοδο των γιορτών.
Αιτία, η εμπρηστική επίθεση στο πολυτελές τζιπ του, το οποίο ήταν σταθμευμένο λίγα μόλις μέτρα μακριά από το διαμέρισμά του στο Παλαιό Φάληρο. Όμως δεν έμειναν με τα χέρια σταυρωμένα. Το πρωί της Δευτέρας ο Λιάγκας έκανε καταγγελία για το περιστατικόστο Αστυνομικό Τμήμα Παλαιού Φαλήρου και στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση κατ αγνώστων.
Για να διαπιστωθεί αν όντως πρόκειται για εμπρησμό, η Ασφάλεια Παλαιού Φαλήρου ανέθεσε την έρευνα στο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής, που έφτασε αμέσως στο σημείο και άρχισε να ερευνά λεπτομερώς το πολυτελές τζιπ.Τελικά, κάτω από το αυτοκίνητο βρέθηκε ένα μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό που όπως όλα δείχνουν, τοποθέτησαν άγνωστοι , μέχρι στιγμής, προκειμένου να κάψουν το αυτοκίνητο των TV stars.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...