Δεν θα διάλεγα για σύζυγο....τον σύζυγό μου...

Την πιο σκληρή κριτική ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας φαίνεται ότι τη δέχεται εξ' οικείων. Συγκεκριμένα από τη γυναικά του που δεν αφήνει ευκαιρία να καυτηριάσει δημοσίως τα ελαττώματα και τις ατέλειές του...Η Νομπούκο Καν σε πρόσφατο "χτύπημα" κατά του συζύγου της, δήλωσε ότι αν είχε την ευκαιρία να ξαναεπιλέξει σύντροφο ζωής δεν θα διάλεγε τον πρωθυπουργό Ναότο Καν.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ανέφερε ότι αν είχε την ευκαιρία να ξαναζήσει θα είχε κάνει εντελώς διαφορετικές επιλογές. "Έχω ήδη ζήσει αυτή τη ζωή και την γνωρίζω. Θα ήταν ενδιαφέρον αν είχα την ευκαιρία να κάνω κάτι άλλο" σημείωσε με νόημα...
Μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Τόκιο, η κ. Καν σημείωσε ότι και στο σπίτι τον επικρίνει συχνά. Πράγμα που επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός ο οποίος την αποκαλεί "αντιπολίτευση στο σπίτι".

Όπως είπε στους δημοσιογράφους η "Πρώτη Κυρία" της Ιαπωνίας βοηθά τον άντρα της με τον εξής τρόπο: Του κάνει τόσο δύσκολη τη ζωή στο σπίτι που εκείνος προτιμά να βρίσκεται περισσότερες ώρες στη Βουλή για να αντιμετωπίσει τους πολιτικούς αντιπάλους.

"Ο άντρας μου συχνά μου λέει: Δεν μου αρέσει να πηγαίνω στη Βουλή γιατί το κλίμα είναι συχνά εχθρικό. Ωστόσο είναι καλύτερο από το να κάθομαι στο σπίτι και να μαλώνουμε", αναφέρει η κ. Καν.

Πρόσφατα η "Πρώτη Κυρία" έγραψε ένα βιβλίο για τον άντρα της, το οποίο έχει τον γλαφυρό τίτλο "Τι στο καλό θα αλλάξει στην Ιαπωνία τώρα που έγινες εσύ πρωθυπουργός;".

Σε αυτό αναφέρει - μεταξύ άλλων- ότι είναι άθλιος μάγειρας, δεν έχει καθόλου γούστο στο ντύσιμο και του λείπουν ηγετικές ικανότητες. Επίσης αποκάλυψε ότι έχει πάρει στην πρωθυπουργική κατοικία μόνο καλοκαιρινά ρούχα σε περίπτωση που δεν βγάλει το χειμώνα ως πρωθυπουργός...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...