Το θρίλερ συνεχίζεται...

Στην τουαλέτα αεροσκάφους, που πραγματοποιούσε το δρομολόγια Άμπου Ντάμπι – Φιλιππίνες, εντοπίστηκε ένα νεκρό αγοράκι, ηλικίας πέντε έως έξι μηνών.Μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε το συνεργείο καθαρισμού, όταν το αεροσκάφος της εταιρείας Etihad Airways, προσγειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο της Μανίλα, Νίνο Ακίνο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, δεν έχει εντοπιστεί ακόμη η μητέρα του μωρού, εις βάρος της οποίας μπορούν να απαγγελθούν κατηγορίες σε περίπτωση που τερμάτισε η ίδια την κύησή της.Τον περασμένο Σεπτέμβριο, το προσωπικό του ίδιου αεροδρομίου βρήκε σε κάδο απορριμμάτων στην τουαλέτα αεροσκάφους, επίσης προερχόμενου από το Άμπου Ντάμπι, ένα νεκρό βρέφος, το οποίο η μητέρα του είχε εγκαταλείψει, αφού το γέννησε στη διάρκεια της πτήσης.

Τότε, το απόλυτα υγιές νεογέννητο αγοράκι βρέθηκε καλυμμένο με αίμα από τη γέννα και τυλιγμένο σε χαρτιά.Το αγοράκι “ανακάλυψε” εργαζόμενος στον τομέα της ασφάλειας του αεροδρομίου, που παρατήρησε "κάτι να κουνιέται μέσα στη σακούλα σκουπιδιών, που έβγαλε το προσωπικό από το αεροσκάφος".
ΠΗΓΗ:NEWS 247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...