Διεθνή Συνδιάσκεψη για το εξασθενές χρώμιο στο νερό

 Με επίκεντρο το πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Προστασίας της περιοχής του Ασωπού και ειδικότερα την εξέταση όλων των πτυχών, που αφορούν την παρουσία εξασθενούς χρωμίου στο πόσιμο νερό, το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, διοργανώνει διεθνή διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί αύριο, 15 Ιανουαρίου 2011, στην Αθήνα. Στη συνδιάσκεψη θα λάβουν μέρος εξειδικευμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα, την Ευρώπη τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τις επιπτώσεις που επιφέρει το εξασθενές χρώμιο στον άνθρωπο αλλά και στο περιβάλλον και κυρίως τις επιπτώσεις στην υγεία καθώς θα εξεταστεί και η δυνατότητα να θεσπιστούν διακριτά όρια, για το εξασθενές χρώμιο στο πόσιμο νερό.

Τα συμπεράσματα της συνδιάσκεψης θα δημοσιοποιηθούν, καθώς ο στόχος είναι να ενημερωθεί, με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο, η ελληνική επιστημονική κοινότητα αλλά και οι πολίτες για τις επιπτώσεις του χρωμίου στο νερό.

1 σχόλιο:

katalytikos είπε...

kati sxetiko sto:
http://envthink.blogspot.com/2011/01/crvi.html

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...