Συλλήψεις ληστών ύστερα από καταδίωξη στο Ίλιον

Περιπετειώδης καταδίωξη, με πυροβολισμούς, σημειώθηκε το απόγευμα στη Δυτική Αττική, ύστερα από τη ληστεία σε σούπερ μάρκετ επί της διασταύρωσης των οδών Επτανήσου και Τσακάλωφ στην Πετρούπολη.

 Τρία άτομα εισέβαλαν οπλισμένα με καλάσνικοφ και πιστόλια στο σούπερ μάρκετ, άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν με κλεμμένο ΙΧ που οδηγούσε συνεργός τους.
Περιπολικό του αστυνομικού τμήματος Ιλίου εντόπισε τους δράστες. Ακολούθησε καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας, το αυτοκίνητο των ληστών συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ και ακινητοποιήθηκε.
Στη συνέχεια οι δράστες της ληστείας βγήκαν από το όχημα, άνοιξαν πυρ κατά του περιπολικού και τράπηκαν σε φυγή. Στην περιοχή κατέφθασαν δεκάδες περιπολικά της Άμεσης Δράσης και οι δράστες συνελήφθησαν τελικά στην αυλή ενός σπιτιού στην οδό Θώας 11.
Σύμφωνα με την αστυνομία, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το καλάσνικοφ, ένα πιστόλι και τα χρήματα της ληστείας. Οι 4 συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...