Μέσα Μεταφοράς: το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς αντιδρώντας στην αύξηση της τιμής των εισιτηρίων και στις υπόλοιπες μεταρρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση στις συγκοινωνίες. Ειδικότερα, σήμερα Τρίτη (11/1) οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία πραγματοποιούν στάση εργασίας από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3:30 το απόγευμα. Οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ θα κάνουν στάση εργασίας από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα.

Ο ΗΣΑΠ θα ακινητοποιηθεί από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα, ενώ οι εργαζόμενοι θα απέχουν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 το πρωί από την έκδοση και τον έλεγχο των εισιτηρίων. Κανονικά θα κυκλοφορήσει το Μετρό.

Την Τετάρτη, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3:30 το απόγευμα. Οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ θα κάνουν στάση εργασίας από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα. Οι εργαζόμενοι του ΗΣΑΠ σκοπεύουν σύμφωνα με πληροφορίες να πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία. Στο Μετρό θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 8 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Την Πέμπτη οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία. Στάση εργασίας αναμένεται να πραγματοποιήσουν από τις 12:00 μέχρι τις 4:00 οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ την Πέμπτη, ενώ οι εργαζόμενοι στο Μετρό εξήγγειλαν 24ωρη απεργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...