Ποδαρικό με… μουρμούρα

Η Βάσω Παπανδρέου θα βρεθεί σήμερα… μισή ανάσα από τον Γιώργο Παπανδρέου, σε ένα ιδιότυπο “ποδαρικό μουρμούρας” για το 2011. Η άλλοτε “σιδηρά κυρία” του “εκσυγχρονισμού” θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, στο πλαίσιο της Επιτροπής της οποίας προϊσταται, για τη συγκέντρωση 1 εκατομμυρίου υπογραφών πολιτών, υπέρ της έκδοσης ευρω-ομολόγου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η συνάντηση με τη Βάσω Παπανδρέου βέβαια, κάθε άλλο παρά τυχαία είναι. Αντιθέτως, έχει βαθιά σημειολογία, καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου επιλέγει να εγκαινιάσει τα επίσημα ραντεβού του για το 2011, με την πολιτικό του ΠΑΣΟΚ που δεν έχει διστάσει καθόλη τη διάρκεια του 2010, σε πλείστες περιπτώσεις, να εγκαλέσει την Κυβέρνηση για την οικονομική πολιτική που ακολουθεί, και τις επιπτώσεις που έχει η πολιτική αυτή στη συνοχή της κοινωνίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του “statesmen.gr”, ο Γιώργος Παπανδρέου είναι αποφασισμένος να δείξει ότι “κοιτάζει μπροστά”, και επιχειρεί ανοίγματα σε σημαντικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο λόγος των οποίων έχει απήχηση στην κοινωνία. Ιδιαίτερα μάλιστα σε μια περίοδο κατά την οποία η Κυβέρνηση βάλλεται πανταχόθεν, και ο ίδιος καταρτίζει σχεδιασμό 100 ημερών, προκειμένου να προχωρήσει στη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών την άνοιξη του τρέχοντος έτους. Και εκεί, θα χρειαστεί να έχει στο πλευρό του το “όλο ΠΑΣΟΚ”, για να κερδίσει την αναμέτρηση.
ΠΗΓΗ:Statesmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...