Το τελευταίο Αντίο στον Παντελή

Ρεπορτάζ: Μπέττυ Γιάννα - Νατάσα Πεσλή 

ΒΟΥΒΟΣ ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ"ΓΙΑΤΙ"

Το τελευταίο αντίο στον Αντιδήμαρχο Χαλανδρίου Παντελή Συρμάνογλου , λένε αυτή την ώρα συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου από την πολιτική ηγεσία του τόπου. Ο Αντιδήμαρχος πόλεως και δημοτικής αστυνομίας, οδηγείται στην τελευταία του κατοικία στις 4 από τον ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε μέσα και έξω από την εκκλησία, για να τιμήσουν τον ακούραστο μαχητή των Ιδεών .
Το "παρών" στην κηδεία έδωσαν μεταξύ άλλων οι Πάνος Παναγιωτόπουλος , Γεράσιμος Γιακουμάτος, Βασίλης Κικίλιας ,ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Γιώργος Κουράσης  ο πρώην Δήμαρχος  Χαλανδρίου Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Πατούλης, ο Δήμαρχος Πεντέλης Στεργίου , ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης , ο Κυριάκος Μητσοτάκης , ο Παπαθανασίου , ο Λευτέρης Ζαγορίτης, ο Νούλας  και πολλοί άλλοι.
Ο Παντελής "έσβησε" μόλις στα 54  του χρόνια, από οξύ έμφραγμα προκαλώντας θλίψη σε όλους τους δημότες του  Χαλανδρίου με τον ξαφνικό θάνατό του. Εμείς του ευχόμαστε " ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ". Η σκέψη μας θα είναι πάντα κοντά του!
ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...