Γέννησε μέσα στο αυτοκίνητο!

Η πρώτη γέννα για το 2011 που καταγράφηκε στα βιβλία της μαιευτικής κλινικής του νοσοκομείου Αμαλιάδας, δεν έγινε εντός νοσοκομείου, αλλά… εντός αυτοκινήτου! Πρόκειται για μία Ρομ από την περιοχή της Ανδραβίδας, την οποία έπιασαν οι πόνοι της γέννας νωρίς το βράδυ της Κυριακής 2 Ιανουαρίου. Όταν διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα επρόκειτο να γεννήσει, ξεκίνησε με το σύζυγό της με το αυτοκίνητο για να μεταφερθεί στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου της Αμαλιάδας.
Μόνο που το μωρό ήταν ιδιαίτερα βιαστικό και μέχρι να φθάσει το ζευγάρι στην Αμαλιάδα, το παιδί είχε γεννηθεί μέσα στο αυτοκίνητο.
Το ζευγάρι έφθασε στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου της Αμαλιάδας στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής και όπως διαπίστωσαν έκπληκτες οι μαίες, είχαν στην αγκαλιά τους και το νεογέννητο αγοράκι τους, βάρους 2.720 γραμμαρίων.
Μαία έκοψε τον ομφάλιο λώρο του βρέφους και εν συνεχεία, το βρέφος τοποθετήθηκε σε θερμοκοιτίδα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Πύργου που εφημέρευε και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι χαίρει άκρας υγείας. Στη συνέχεια, με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου και η μητέρα του βρέφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...