Πειθαρχική δίωξη στον ΠΑΟΚ

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΡΑ ΜΕΧΡΙ 700.000 ΕΥΡΩ...
Πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ άσκησε ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Μανώλης Αντωνακάκης, για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό στάδιο το απόγευμα του Σαββάτου (15/1).
Σε αυτή γίνεται λόγος για ευρείας κλίμακας επεισόδια, που οδήγησαν στη λήψη επιχειρησιακών μέτρων πέραν όσων είχαν προαποφασιστεί, ενώ σημειώνεται τουλάχιστον ένας σοβαρός τραυματισμός, καθώς και εκτεταμένες φθορές σε ξένη περιουσία.
Αναλυτικά, η επιστολή του εισαγγελέα:"Σας ενημερώνουμε ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Εμμανουήλ Αντωνακάκης άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ "διότι στον Βόλο (Πανθεσσαλικό Στάδιο), στις 15-1-2011 και περί ώρα 17:30 και μετά, φίλαθλοί της δημιούργησαν στον εν γένει χώρο του γηπέδου "Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου", ευρείας κλίμακας επεισόδια, για την καταστολή των οποίων αναγκάστηκε η Αστυνομική Αρχή να πάρει επιχειρησιακά μέτρα πέραν των ήδη ληφθέντων και ανακοινωθέντων στις ΠΑΕ κατά τις συσκέψεις ασφαλείας συνήθων αστυνομικών μέτρων και από τα οποία επεισόδια προκλήθηκε ένας τουλάχιστον σοβαρός τραυματισμός και προξενήθηκαν εκτεταμένες φθορές σε ξένη περιουσία".

Κατά συνέπεια, ο Δικέφαλος του Βορρά απειλείται με τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών μέχρι και δύο αγωνιστικών. Αν τιμωρηθεί με μία αγωνιστική, θα την εκτίσει στον επαναληπτικό αγώνα των προημιτελικών του Κυπέλλου ΟΠΑΠ με τον Ολυμπιακό (2/2), ενώ αν τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές, θα παίξει χωρίς κόσμο και στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό (6/2).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...