Αναμένουν τις αποφάσεις των δικαστηρίων για τις απεργίες στα Μ.Μ.Μ.

Συζητήθηκε πριν από λίγο η προσφυγή της διοίκησης του ΗΛΠΑΠ για να κηρυχτούν παράνομες και καταχρηστικές οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα τρόλεϊ και η απόφαση αναμένεται να βγει εντός της ημέρας.
Σήμερα θα συζητηθεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της διοίκησης της ΕΘΕΛ για να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική και η απεργία των εργαζομένων στα μπλε λεωφορεία, τόσο η σημερινή όσο και η χθεσινή και η αυριανή αλλά και όσες αναμένεται να πραγματοποιηθούν!
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος των Συνδικάτου Εργαζομένων του Ο.Α.Σ.Α., Νίκος Κουλουμπαρίτσης, οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους. Τόνισε δε ότι η απεργία έχει κηρυχθεί νόμιμη για τους υπαλλήλους στα Μ.Μ.Μ.. «Ποινικοποίησαν τη ζωή μας και τώρα επιχειρούν να ποινικοποιήσουν και τις σκέψεις μας. Αυτοί έπαιξαν με τις ζωές μας και με τους μισθούς μας» εξήγησε ο κ. Κουλουμπαρίτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...