Εγκατέλειψαν κι άλλο μεγάλο φορτίο χασίς

Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα 24ωρο, οι ελληνικές αστυνομικές αρχές άναψαν «κόκκινο» σε ένα μεγάλο φορτίο ναρκωτικών που σίγουρα είχε προέλευση την Αλβανία και προορισμό την «απαιτητική» αγορά της Αθήνας. Όπως έγινε την Τρίτη στις Φιλιάτες Θεσπρωτίας, έτσι και λίγο έξω από την Άρτα οι μεταφορείς τράκαραν και εγκατέλειψαν το φορτίο τους!
Οι αστυνομικοί εντόπισαν το ύποπτο αυτοκίνητο στο 14ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Άρτας– Αγρινίου και του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο. Όμως, οι άγνωστοι επιβάτες του πάτησαν γκάζι και προσπάθησαν να διαφύγουν. Στην περιπετειώδη καταδίωξη που ακολούθησε, το αυτοκίνητο των υπόπτων ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε παρακείμενο ελαιώνα, όπου ακινητοποιήθηκε έχοντας υποστεί σοβαρές ζημιές. Παρ’ όλα αυτά, οι επιβάτες κατάφεραν να χαθούν στο σκοτάδι, αφήνοντας ωστόσο πίσω τους σάκους με 150 κιλά ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.

Από το Αγρίνιο παρακολουθούσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου έναν 27χρονο Αλβανό ύποπτο για διακίνηση ναρκωτικών, στην… Αθήνα τον συνέλαβαν! Πάνω του βρήκαν ακατέργαστη ινδική κάνναβη βάρους 858 γραμμαρίων, τρία κινητά τηλέφωνα και 2.250 ευρώ, αλλά και ένα ζευγάρι πινακίδων αυτοκινήτου που είχε κλαπεί το πρωί της Τρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...