Έλιωσαν οι σόλες μας…

Παραμένει το αδιέξοδο στο μέτωπο των Αστικών Συγκοινωνιών με την Κυβέρνηση να επιμένει ότι οι διαρθρωτικές αλλαγές είναι μονόδρομος και να καλεί τα Συνδικάτα σε διάλογο. Αντιπαράθεση για το θέμα και στην Βουλή, μετά από ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη. Την ίδια ώρα, κυκλοφοριακή ασφυξία παρατηρείται από το πρωί σε όλους τους οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, οι εκπρόσωποι των οποίων αναμένεται να αποφασίσουν αύριο το πρόγραμμα των απεργιακών κινητοποιήσεων της επόμενης εβδομάδας. Κανονικά τα δρομολόγια ΟΣΕ και Προαστιακού.

Μέτωπο Οικονομίας: Στο 13,5% τον Οκτώβριο από 12,6% τον Σεπτέμβριο εκτινάχθηκε το ποσοστό της καταγεγραμμένης Ανεργίας στην χώρα μας, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Νέος κύκλος επαφών του υπουργού Οικονομικών με υπουργούς και φορείς για το «άνοιγμα» των κλειστών επαγγελμάτων.

Με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο θα συναντηθεί αύριο ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος. Οι φαρμακοποιοί αντιδρούν στα σχέδια για άνοιγμα των καταστημάτων τους τα απογεύματα της Δευτέρας και της Τετάρτης.

Λεφτά υπάρχουν! Επιτυχής για την Ισπανία και την Ιταλία η έκδοση ομολόγων 5ετους διάρκειας, μία μέρα μετά την επιτυχή δημοπρασία κρατικών ομολόγων από την Πορτογαλία. Επιβράνδυση της ανάπτυξης στο 1,4% το 2011 προβλέπει για την Ευρωζώνη έκθεση της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Στον Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος το πόρισμα - καταπέλτης των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης για την ΕΥΠ, το οποίο αποκαλύπτει ατασθαλίες και φαινόμενα διαφθοράς στελεχών της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...