Τα είπαν Σαμαράς-Ζαφειρόπουλος

Την πόρτα του νεοκλασικού της Ρηγίλλης πέρασε χθες το πρωί ουποψήφιος πρόεδρος του ΔΣΑ Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, προκειμένου να έχει συνάντηση με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αντώνη Σαμαρά. Ο κ. Ζαφειρόπουλος θέλησε να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για τις θέσεις του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών αναφορικά με την απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων, την οποία προωθεί η Κυβέρνηση, ενώ του ανάπτυξε και τις βασικές πτυχές του προγράμματος της «Ώρας Δικηγόρων», συνδυασμού με τον οποίο ο κ. Ζαφειρόπουλος διεκδικεί την προεδρία του ΔΣΑ, στις αρχαιρεσίες του Φεβρουαρίου.

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος διετέλεσε επί σειρά ετών πρώτος σύμβουλος της παράταξης του Δημήτρη Παξινού, και στην εκδήλωση ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του, την παραμονή των Χριστουγέννων, παρέστησαν στελέχη από όλες τις πτέρυγες της Νέας Δημοκρατίας: Από τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Αβραμόπουλο, τον Πρόεδρο του ΙΔΚΚ Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον Τομεάρχη Περιβάλλοντος Κυριάκο Μητσοτάκη, μέχρι την Τομεάρχη Παιδείας Ελίζα Βόζεμπεργκ, την Τομεάρχη Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, και τους βουλευτές Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και Δημήτρη Σταμάτη, καθώς και τον στενό συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή, ΠάτροκλοΓεωργιάδη.

Παρόντες σε εκείνη την εκδήλωση ήταν ακόμη και τρεις στενοί συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά: Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Βασίλης Κικίλιας, ο αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού Πάνος Λειβαδάς, και ο νομικός σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, και άνθρωπος των ειδικών αποστολών, Τάκης Μπαλτάκος.

Από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, στις εκλογές του ΔΣΑ υπάρχει και η υποψηφιότητα του Γιάννη Αδαμόπουλου, στενού συνεργάτη του Ευρυπίδη Στυλιανίδη, τον οποίο στηρίζουν οι Προκόπης Παυλόπουλος και Δημήτρης Σιούφας.

Στο περιθώριο της χθεσινής συνάντησής του με τον Αντώνη Σαμαρά, ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ενημέρωσε ακόμη για τις θέσεις του ΔΣΑ, τον Τομεάρχη Δικαιοσύνης Αναστάσιο Νεράντζη, και τον Τάκη Μπαλτάκο.
ΠΗΓΗ:statesmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...