«Δεν περιμένα ότι ο άνδρας μου θα έκανε κάτι τέτοιο»

Η χήρα του Ταϊμούρ Αμπντουλουαχάμπ, του σουηδού καμικάζι, ιρακινής καταγωγής, που ανατινάχτηκε στις 11 Δεκεμβρίου στην Στοκχόλμη δήλωσε σε συνέντευξή της προς τη βρετανική εφημερίδα «News of The World»πως δεν είχε προσέξει κανένα σημάδι που να την προειδοποιούσε για αυτό που θα συνέβαινε.
Η Μόνα Τουάνι ήταν παντρεμένη έξι χρόνια με τον Ταϊμούρ Αμπντουλουαχάμπ και ζούσαν με τα τρία τους παιδιά στο Λούτον.


«Ο Ταϊμούρ ήταν ένας συνηθισμένος άνθρωπος, ένας συνηθισμένος μουσουλμάνος. Ένας καλός πατέρας υπομονετικός που λάτρευε να παίζει με τα παιδιά του», τόνισε η νεαρή γυναίκα που έχει καλυμμένο το πρόσωπο και ζει πλέον σε μυστική τοποθεσία με αστυνομική προστασία αφότου δέχτηκε απειλές για τη ζωή της.

Η Μόνα, με πατέρα Ιρακινό και μητέρα από τη Ρουμανία, παραδέχεται πως ο σύζυγός της είχε προσηλωθεί περισσότερο στη θρησκεία με αποτέλεσμα να αποξενωθεί από το περιβάλλον του.

«Όλο και λιγότεροι άνθρωποι έρχονταν σπίτι. Είχε αρχίσει να περνάει πολλές ώρες στο Διαδίκτυο. Ήμουν πολύ απασχολημένη με τα παιδιά, για να το προσέξω. Μόνο τώρα συνειδητοποιώ πως κάτι δεν πήγαινε καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ταϊμούρ Αμπντουλουαχάμπ εκδιώχθηκε από το τοπικό τζαμί εξαιτίας των ακραίων απόψεών του, κάτι που η χήρα του τονίζει πως δεν γνώριζε.

«Στον Ταϊμούρ δεν άρεσαν ορισμένες πλευρές της Αγγλίας, όπως τα ποτά και η εγκληματικότητα. Δεν του άρεσε η παρακμή της κοινωνίας εδώ, αλλά τίποτε δεν έδειχνε πως θα αυτοκτονούσε», πρόσθεσε.

Σε μήνυμά του προς τις σουηδικές αρχές, το οποίο έστειλε και στο κινητό τηλέφωνο της συζύγου του, λίγο πριν ανατιναχτεί ο Αμπντουλουαχάμπ ζητούσε να τον συγχωρήσουν και να πουν στα παιδιά του ότι τα αγαπούσε πολύ.
ΠΗΓΗ:zougla.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...