Γυναίκα δηλητήριο!!!

Ήταν μέλος της "συμμορίας των βαρβάρων" και έχει αποκτήσει τη φήμη ότι ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει. Ο λόγος Για την Έμα Αρμπατζάντε. Δείτε τι έπαθε ο διευθυντής των φυλακών στις Βερσαλίες, ο οποίος μπλέχτηκε στα δίχτυα της.

Εύκολα μπορεί κανείς να την παρουσιάσει σαν την Femme Fatale της σύγχρονης Γαλλίας . Πρόκειται για την Έμα Αρμπατζάντε της περίφημης "συμμορίας των βαρβάρων" η οποία κατάφερε με να εγκλωβίσει στον ιστό της τον διευθυντή των φυλάκων στις Βερσαλίες οπού ήταν φυλακισμένη και αυτός να χάσει τη δουλεία του και να απολυθεί.
Πρόκειται για τον 41χρονο διευθυντή των  φυλάκων, Φλοράν Γκονκλάβες ο οποίος  κατηγορείται για "παράνομη παράδοση  χρηματικού ποσού και  λαθρεμπορίου σε κρατούμενο".
Πιο συγκεκριμένα ο 41χρονος διώκεται καθώς μεταξύ   του  Δεκεμβρίου 2009 και του Οκτωβρίου 2010, είχαν σεξουαλική επαφή με αντάλλαγμα την ευνοϊκή μεταχείριση, με την Έμα.
"Ο δικαστής του απαγόρευσε να ασκήσει  το επάγγελμά του, είπε ο εισαγγελέας,  Μισέλ Ντεσπλαν, καθώς και την είσοδο ακόμη και στη  φυλακή" αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα Λε Παριζιέν
Η υπόθεση ξεκίνησε στις 22 Νοέμβρη κατά τη διάρκεια επιθεώρησης, όταν κάποιες  συγκρατούμενές διαμαρτυρήθηκαν για την  προνομιακή μεταχείριση που απολάμβανε η Έμα.
Αυτόματα ξεκίνησε εσωτερική έρευνα στην οποία αποκαλύφθηκε η σχέση του διευθυντή με τη Έμα. Ο Διευθυντής είχε σεξουαλικές επαφές με τη φυλακισμένη και αυτή είχε ως αντάλλαγμα χρήματα, κινητά τηλέφωνα και καλύτερο φαγητό.
Όσον αφορά την Έμα , αυτή κατηγορήθηκε για κλεπταποδοχή. Στο μικρό κόσμο των φυλακών, η νεαρή γυναίκα είχε τη  φήμη  αυτής η οποία χρησιμοποιώντας τη  γοητεία της έπαιρνε αυτό που ήθελε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...