Με πέντε αλλαγές ο Παναθηναϊκός

Αρκετές εκπλήξεις επιφύλασσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό απόψε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ (21:00).
Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να προχωρήσει σε πέντε αλλαγές, χρησιμοποιώντας τον Καρνέζη αντί του Τζόρβα στη θέση του τερματοφύλακα, τον Σεϊταρίδη αντί του Βύντρα στο δεξί άκρο, τον Καραγκούνη αντί του Κατσουράνη και τον Μαρίνο αντί του Λουίς Γκαρσία στο κέντρο, καθώς και τον Λέτο αντί του Γκοβού (με τον Αργεντινό στο αριστερό και τον Νίνη στο δεξί άκρο της επίθεσης). Η απουσία των Κατσουράνη και Βύντρα αποδίδεται πιθανότατα σε φρεσκάρισμα των συγκεκριμένων παικτών που έχουν πολλά συνεχή ματς στα πόδια τους. Εκτός αποστολής έμειναν οι ανέτοιμοι Μπουμσόνγκ, Ζιλμπέρτο, Φερνάντες, Δημούτσος, Ιωαννίδης και Πλεσί.
Αναλυτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Σεϊταρίδης, Καντέ, Σαριέγκι, Σιμάο, Καραγκούνης, Μαρίνος, Νίνης, Λέτο και Σισέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...