Η Ρεάλ θέλει τον Γκέκα!

Μοιάζει μαγικό... έστω και ως φημολογία! Ο Φάνης Γκέκας φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να καλύψει το κενό που δημιουργεί στην επίθεση της «βασίλισσας» η απουσία του Ιγκουαϊν, λόγω τραυματισμού.
Η ισπανική εφημερίδα αναφέρει ότι οι άνθρωποι της Ρεάλ, φυσικά έπειτα από εισήγηση του Πορτογάλου τεχνικού, «καλοβλέπουν» τις περιπτώσεις των Μίροσλαβ Κλόζε και τον Φάνη Γκέκα.
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ φαίνεται ότι θα προσπαθήσει να κάνει πράξη τα όσα του ζητήσει ο Μουρίνιο και σύμφωνα πάντα με την «El Mundo Deportivo», οι δύο ποδοσφαιριστές που κερδίζουν τις προτιμήσεις είναι οι Κλόζε και Γκέκας.
Οσον αφορά τον Ελληνα παίκτη, η εφημερίδα γράφει: «Είναι διεθνής επιθετικός και πρώτος σκόρερ στην Budesliga καθώς έχει σημειώσει 14 γκολ σε 17 παιχνίδια. Το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου 2012». Σχετικά με τον Μίροσλαβ Κλόζε, αναφέρει: «Τα επιτεύματά του στην Μπάγερν είναι διακριτά, έχοντας 28 γκολ σε 85 παιχνίδια πρωταθλήματος».
Βέβαια, είναι πολύ νωρίς ακόμη για να θεωρηθεί κάτι σίγουρο... Οσον αφορά, πάντως, την κατάσταση του Ιγκουαϊν, μέσα στις επόμενες ώρες θα κριθεί εάν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, κάτι που αν τελικά γίνει, θα υποχρεωθεί να μείνει εκτός δράσης για 2-3 μήνες.
ΠΗΓΗ:GOAL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...