Προειδοποιούν τους οπαδούς του ΠΑΟ!

Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα για το πρωτάθλημα SUPERLEAGUE, που θα διεξαχθεί στην Ξάνθη αύριο μεταξύ των ομάδων SKODA ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης συνιστά στους οργανωμένους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας, «να μην μετακινηθούν για να παρακολουθήσουν τον προαναφερόμενο αγώνα διότι κατ΄ εφαρμογή της υπ’ αριθ. 171 από 29-12-2010 απόφασης του γενικού γραμματέα Αθλητισμού απαγορεύτηκε η χορήγηση και διάθεση εισιτηρίων εκ μέρους της γηπεδούχου Π.Α.Ε. Ξάνθης στην φιλοξενούμενη Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και η συνακόλουθη μετακίνηση φιλάθλων αυτής (Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) για τη συγκεκριμένη αγωνιστική αναμέτρηση, για άκρως σοβαρούς λόγους τήρησης της δημόσιας τάξης».
Επίσης απαγορεύτηκε στους φιλάθλους της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ να προσέλθουν ή να προσεγγίσουν στο γήπεδο για να δουν τον αγώνα, καθώς εκτός των εισιτηρίων ανταλλαγής διαρκείας δεν θα υπάρχουν εισιτήρια ελεύθερα προς πώληση και δεν θα λειτουργούν εκδοτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...