Την Παρασκευή θα λειτουργήσει ξανά το Πρωτοδικείο

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Διοικητικά Δικαστήρια Αθήνας, για να καθοριστούν οι ελάχιστα αποδεκτές συνθήκες ασφαλείας του χώρου, έτσι ώστε να αρχίσουν να λειτουργούν κάποια τμήματα του Διοικητικού Πρωτοδικείου, για τις επείγουσες υποθέσεις.
Σύμφωνα με την Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδας: «Εξασφαλίστηκε η διαβεβαίωση των αρμοδίων και άρχισαν ήδη οι εργασίες αποκομιδής των δομικών υλικών και υαλοπινάκων στο προκαθορισμένο σημείο εισόδου των εργαζομένων και των διαδίκων, έτσι ώστε από Παρασκευή 7.1.2011 να αρχίσει να λειτουργεί ένα μικρό τμήμα των Δικαστηρίων (στη βιβλιοθήκη του υπογείου), για να κατατίθενται και να διεκπεραιώνονται τα δικόγραφα προσωρινής δικαστικής προστασίας.
Μετά τη διασφάλιση των παραπάνω, από την Παρασκευή 7.1.2011, οι συνάδελφοι, δικαστικοί υπάλληλοι, που θα κληθούν να παράσχουν υπηρεσία, θα συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις στην εξυπηρέτηση του πολίτη που ζητεί δικαστική συνδρομή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...