Εντός της ημέρας ο ανασχηματισμός της ΝΔ

Ο Αντώνης Σαμαράς κατέληξε μέσα στο Σαββατοκύριακό και θα προχωρήσει μεσα στην ημέρα σε ανασχηματισμό των τομεαρχών της ΝΔ.
Τα ονόματα όσων έχει αποφασίσει να αξιοποιήσει δεν τα έχει κοινοποιήσει ούτε στους στενούς του συνεργάτες. Ωστόσο ήδη έχει αρχίσει κύκλο επαφών ώστε να καταλήξει σε στο τελικό σχήμα. Κομβικό σημείο θεωρούνται τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τους τομείς της επικοινωνίας και του προγράμματος του στρατηγικού σχεδιασμού.
Ο Π. Παναγιωτόπουλος δεν αποκλείεται να μετακινηθεί στον τομέα Εξωτερικών και Άμυνας. Ίδιες πιθανότητες όμως υπάρχουν να παραμείνει Εκπρόσωπος Τύπου. Στην περίπτωση μετακίνησης του υπάρχει πιθανότητα σύνφωνα με έγκυρες πληροφορίες να αναλάβει ο Γιάννης Μιχελάκης, ο Διευθυντής της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος. Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στην περίπτωση μετακίνησης του Μάξιμου Χαρακόπουλου ενδεχομένως να αναλάβει και το πρόγραμμα και το σχεδιασμό. Θεωρείται βέβαιο ότι ο Α. Σαμαράς επιθυμεί να αξιοποιήσει τους Άρη Σπηλιωτόπουλο (του έχει προτείνει να αναλάβει την Παιδεία) και Κυριάκο Μητσοτάκη Στις προθέσεις του κ. Σαμαρά είναι να αξιοποιηθούν και νεότερα στελέχη της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...