«Η εκπομπή μου δεν έχει λεφτά ούτε για… ταξί»

«Η λογική του δημοσίου είναι να κόβει ό, τι περισσεύει, για να μην υπάρχουν αντιπολιτευτικές φωνές. Δεν μπορείς να κόβεις από μία εκπομπή που είναι πολύ συγκεκριμένη, που έχει έναν άνθρωπο και άλλους πέντε που κάθονται και μιλάνε και να κόβεις 20% από εμάς που έτσι κι αλλιώς δεν έφταναν τα χρήματα που παίρναμε. Έχουμε φτάσει στο σημείο να μην έχει η παραγωγή να πληρώσει ταξί για να φέρει τους ανθρώπους. Μιλάμε για απαράδεκτα πράγματα. Δεν νοείται, εγώ, αφού τελειώσω , μετά από 12-14 ώρες, να παίρνω τέσσερις-πέντε ανθρώπους και να κάνω… delivery, να τους μοιράζω στα σπίτια του, γιατί δεν έχουμε λεφτά για ταξί. Όμως, επειδή υπάρχει αυτή η δυσκολία που ζούμε, άντε να το καταπιούμε κι αυτό – με την έννοια ότι υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα στον κόσμο – και να προχωρήσουμε», δήλωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος, όχι μόνον αρνείται ότι στην εκπομπή του έχουν γίνει σπατάλες, αλλά δηλώνει και θυμωμένος με τις περικοπές στην Κρατική τηλεόραση, αλλά και το Στην υγειά μας ειδικότερα.
Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΕΓΩ Weekly, ο πρωταγωνιστής και παρουσιαστής της εκπομπής Στην υγειά μας, απάντησε σε ερώτηση για τις μειώσεις μισθών και τις απολύσεις.
«Αν και δεν έχω καμία σχέση με τα οικονομικά, νομίζω ότι ήταν θέμα χρόνου. Κλέβαμε όλοι όλους. Είχαμε ρημάξει τα κοινοτικά κονδύλια. Έφευγαν τα κονδύλια για να γίνουν επενδύσεις σε δρόμους σε αγροτικές καλλιέργειες και αυτά γίνονταν μπουζούκια και ζάρια. Πράγματα που τα βλέπαμε όλοι. Αυτό δεν μπορεί να μην το πληρώσεις κάποια στιγμή. Ήταν θέμα χρόνου να γίνει. Όσον αφορά την ΕΡΤ, από την μία στενοχωριέσαι όταν ακούς ότι έφυγε κόσμος, από την άλλη όμως δεν κάναμε τίποτα τόσα χρόνια που ακούγαμε ότι υπάλληλος στην ΕΡΤ έχει να πάει τέσσερα χρόνια και απλώς ένας φίλος του του χτυπάει την κάρτα ή άλλος μένει στην Κρήτη και του πηγαίνει εκεί ο μισθός και δεν έχει πατήσει το πόδι του στην ΕΡΤ. Τέτοια γίνονταν πάρα πολλά. Αφενός ήταν αναμενόμενο, έχει την μαυρίλα του, αλλά είναι και μία ευκαιρία να σοβαρευτούμε λίγο, να επαναπροδιοριστούμε, να πάψουμε να ζούμε για τα μάτια των άλλων, να συνειδητοποιήσουμε ότι μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς πολύ ακριβό αυτοκίνητο, χωρίς τέσσερα κινητά». Αν και αποτελεί κατεξοχήν πρόσωπο της τηλεόρασης, εντούτοις, δεν παρακολουθεί ποτέ του τηλεόραση. Είναι κάτι που το δηλώνει ανοικτά, χωρίς κανέναν φόβο. Όπως εντελώς ανοικτά μιλά για το τι είναι αυτό που τον ενοχλεί πλέον στην καθημερινότητά του.
«Με ενοχλεί ο Ελληνάρας, με τα πολλά δήθεν επάνω του. Νομίζουμε ότι είμαστε πολύ ξεχωριστοί. Είμαστε τόσα χρόνια στην Ευρώπη και από την άλλη λέμε «εμείς και οι Ευρωπαίοι». Τελικά δεν είσαι Ευρωπαίος; Αν δεν θέλεις να είσαι, μην είσαι. Αλλά μην παίρνεις τα κονδύλια, κάνεις ό,τι κάνεις και από την άλλη λες οι Ευρωπαίοι. Την γλώσσα σου δεν την προσέχεις, την ελληνική γραμματεία δεν την ξέρεις και είσαι ένας μαμόθρεφτος παιδοβούβαλος που με τα ξένα λεφτά, με τις λαμογιές παίρνεις ακριβά αυτοκίνητα και πας και νοικιάζεις ξαπλώστρες στην Μύκονο. Δεν είναι πράγμα αυτό. Στραμπουλάς το μάτι σου να δεις σοβαρό άνθρωπο!»
ΠΗΓΗ:star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...