Μεταβάλλεται το πρόγραμμα κινητοποιήσεων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για την Τετάρτη

Στάσεις εργασίας αντί 24ωρης
Αλλάζει το πρόγραμμα κινητοποιήσεων των εργαζόμενων στα Μέσα Μεταφοράς για την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου.Οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ και το Μετρό εξέδωσαν κοινό δελτίο Τύπου για την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου, όπου αναφέρουν ότι θα θα πραγματοποιηθούν δύο Στάσεις Εργασίας, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 08:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της λειτουργίας.
Έτσι τα δύο αυτά μέσα θα κινηθούν κανονικά από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.Κανονικά θα λειτουργήσει το Τραμ, ενώ για τα λεωφορεία ισχύει η στάση εργασίας 11 το πρωί με 3:30 το μεσημέρι.Τέλος, τα τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.
Γ.Πεταλωτής: Δεν συζητάμε επίταξη

«Η επίταξη είναι μια λύση που θα μπορούσε να είναι εύκολη, εμείς δεν τη συζητάμε» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, ερωτηθείς εάν η κυβέρνηση εξετάζει αυτό το μέτρο.

«Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας για να μιλάμε για επίταξη» σημείωσε ο κ. Πεταλωτής, αναφέροντας ότι στο επόμενο υπουργικό συμβούλιο θα συζητηθεί το σχετικό νομοσχέδιο, θα ακολουθήσει δημόσια διαβούλευση με όλους του φορείς και εκπροσώπους εργαζομένων και θα κατατεθεί στη Βουλή.

Επιπλέον, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση διασφαλίζει το δημόσιο χαρακτήρα των αστικών συγκοινωνιών και την ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...