Τατιάνα Στεφανίδου: «Τελευταίος μαθαίνεις ότι φεύγεις από ένα κανάλι, είναι σαν το κέρατο»

Συζητώντας στην εκπομπή της τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Γιώργο Καραμέρο και τον Σπύρο Χαριτάτο να αναλαμβάνουν του χρόνου την πρωινή ενημερωτική ζώνη, στην οποία εδώ και χρόνια βρίσκεται ο Γιώργος Παπαδάκης, η Τατιάνα Στεφανίδου δεν έκρυψε την αντίθεσή της με τη στάση που κρατά απέναντι σε αυτά τα δημοσιεύματα ο ΑΝΤ1:
«Αισθάνομαι λίγο περίεργα... Πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός απέναντί σε έναν άνθρωπο που είναι στην τηλεόραση πάνω από 25 χρόνια και έχει αγαπηθεί από τον κόσμο», είπε η παρουσιάστρια του «Αξίζει να το Ζεις».
«Το να είναι στον αέρα, να κάνει εκπομπή, και καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ να ακούγεται ότι θα φύγει, ότι θα τον διώξουν, ότι θα πάρει άλλος τη θέση του, και να μην υπάρχει καμία αντίδραση, ένα ξεκαθάρισμα, να πουν “Όχι, ρε παιδιά, δεν θα φύγει ο Γιώργος” ή “Από Σεπτέμβρη θα φύγει”, είναι και λίγο προσβολή στο πρόσωπο του ανθρώπου που είναι τόσα χρόνια εκεί. Με τι ψυχολογία δουλεύεις όταν κάθε μέρα τα σάιτ ασχολούνται με το αν θα φύγεις ή δεν θα φύγεις;» πρόσθεσε.
Όταν ο συνομιλητής της της είπε ότι θα μπορούσε να ξεκαθαρίσει και ο ίδιος ο Γιώργος Παπαδάκης το θέμα, δεδομένου ότι ως παρουσιαστής θα «έχει μια καθημερινή επικοινωνία με τη διεύθυνση του σταθμού», η Τατιάνα απάντησε γελώντας: «Πού να το ξέρει ο ίδιος αν υπάρχει θέμα ή όχι; Αυτά τα μαθαίνεις τελευταίος. Είναι σαν το κέρατο. Ο ενδιαφερόμενος το μαθαίνει τελευταίος!».
ΠΗΓΗ:Yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...