Ταιριάζει γάντι στον ΠΑΟΚ!!!...

Ο Ράφικ Τζιμπούρ βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και ήδη πολλοί μνηστήρες εντός και εκτός συνόρων έχουν μαζευτεί στην... αυλή του. Ο Αλγερινός επιθετικός μπορεί να έχει ιδιαίτερα εκρηκτικό χαρακτήρα, αλλά αυτό δεν του αφαιρεί ελάχιστους πόντους, από το μεγάλο ταλέντο του. Ποια ομάδα του ταιριάζει απόλυτα; Μα ο ΠΑΟΚ φυσικά!Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, που είναι μια από τις άμεσα ενδιαφερόμενες για τον παίκτη, θα ήταν ότι καλύτερο για τον επιθετικό της ΑΕΚ, για πολλούς λόγους. Πρώτα πρώτα, έχει αποδειχθεί ότι στον ΠΑΟΚ τα... κακά παιδιά επιβιώνουν!
Χαρακτηριστικότερα παραδείγματα οι Τσιρίλο και Πάμπλο Γκαρσία. Δεν ξέρω τι έχει ο αέρας της Τούμπας, αλλά παίκτες που στο...
παρελθόν έχουν δημιουργήσει τόσα προβλήματα γίνονται αρνάκια!
Ταυτίζονται πολύ γρήγορα με τον κόσμο και την ιδέα της ομάδας και αυτό τους κάνει να ξεχνούν τον κακό τους χαρακτήρα στο παρελθόν! Επίσης, ένα ακόμα στοιχείο που δείχνει την αναγκαιότητα της απόκτησης του από τον «δικέφαλο του Βορρά» είναι το γεγονός ότι η ομάδα του Μάκη Χάβου δεν έχει έναν παίκτη σε αυτή τη θέση με τα χαρακτηριστικά του «τρομοκράτη» και με τη δεινότητα του στο σκοράρισμα!
Αν τελικά ο Ράφικ πάει στον ΠΑΟΚ, με Σαλπιγγίδη δεξιά του και Βιεϊρίνια στα αριστερά του θα κάνει παπάδες να είναι σίγουροι οι ΠΑΟΚτζήδες, που θα τον λατρέψουν από την πρώτη στιγμή, για τον λόγο που αναφέραμε πιο πάνω. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η θύρα 4 θέλει άντρες στην ομάδα και όχι παιδάκια άκακα! Αυτά γουστάρει να βλέπει κάθε φορά που πληρώνει να δει ένα παιχνίδι!
Τέλος, η έλλειψη άλλου τόσο καλού και δυνατού παίκτη στην επίθεση θα του δώσουν τη φανέλα βασικού στο σπίτι του, ενώ σε κάποια μικρομεσαία γαλλική ομάδα τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα και τουλάχιστον στην αρχή θα υπάρχει η αμφισβήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...