Η «δύναμη» του καφέ


Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε πριν από λίγες ημέρες σε ένα Boeing 777 των United Airlines που κατευθυνόταν από το Σικάγο στην Φρανκφούρτη, με πρωταγωνιστή… ένα φλυτζάνι καφέ.Όλα ξεκίνησαν όταν ο πιλότος της πτήσης που μετέφερε 255 επιβάτες ζήτησε από την αεροσυνοδό ένα φλιτζάνι καφέ. Αυτή ευγενέστατα του το προσέφερε. Ο πιλότος αποδείχθηκε, όμως, απρόσεκτος, με αποτέλεσμα το περιεχόμενο να χυθεί στα εργαλεία επικοινωνίας του Boeing.
Σαν να μην έφτανε αυτό, το υγρό προκάλεσε την ενεργοποίηση μιας σειράς κωδικών έκτακτης ανάγκης, ανάμεσα τους και αυτός της αεροπειρατείας, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας του Καναδά.
Έντρομοι οι υπεύθυνοι της αεροπορικής εταιρίας επικοινώνησαν άμεσα με τον πιλότο, ο οποίος τους εξήγησε τι συνέβη και ότι η ενεργοποίηση του κωδικού 7500 ήταν άκυρη.
Τελικά για καλό και για κακό η πτήση προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Τορόντο προκειμένου να ελεγχθούν εκ νέου τα μηχανήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...