Με Μήτρογλου, η σπουδαία νίκη του Πανιωνίου!

Ο Κώστας Μήτρογλου «μίλησε» Και με δύο γκολ οδήγησε τον Πανιώνιο σε σπουδαία νίκη στην έδρα του Αρη(2-0).Ετσι, η ομάδα του Λεμονή ελπίζει πως μπορεί να σωθεί, ενώ ο Μήτρογλου επιβεβαιώνει πως πρόκειται για έναν αυθεντικό γκολτζή. Μάλιστα, ο νεαρός φορ σημείωσε τα δύο γκολ απέναντι στην ομάδα (Αρης) που τον ήθελε τόσο πολύ σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο!Στο 19' ο Μήτρογλου από κοντά έκανε το 0-1 για τον Πανιώνιο και στο 90', ο ίδιος παίκτης απέφυγε πρώτα τον Νέτο και μετά με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ (0-2).Ο Αρης αγωνίστηκε με αρκετές ελλείψεις, είχε την υπεροχή, αλλά ο Μάχο ήταν εντυπωσιακός κάτω από τα δοκάρια του.Διαιτήτευσε ο Μάνταλος (Αθηνών).

Κίτρινες: Τσότσαλιτς, Σάμαρης, Κοντοές, Αναστασόπουλος, Μήτρογλου.

Αρης: Σηφάκης, Νέτο, Οριόλ, Τόχα (80' Πορτίγια), Τσέζαρεκ, Φατί, Κατίδης(67' Αραβίδης), Μίσελ, Καζναφέρης(58' Τσεσνάουσκις), Χαβίτο, Λαζαρίδης.
Πανιώνιος: Μάχο, Γιόνσον, Κοντοές, Λάτκα, Σιόβας, Ομο, Τσότσαλιτς(80' Αναστασόπουλος), Ριέρα, Κουμορτζί(57' Γουνδουλάκης), Μήτρογλου, Μπάλαμπαν(64' Σάμαρης).

3-0 Η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ του Χιμένεθ πέρασε με «περίπατο» από την Τρίπολη. Το 3-0 επί του Αστέρα ήρθε φυσιολογικά και ήταν η πλέον άνετη νίκη της ΑΕΚ σε αυτό το πρωτάθλημα. Ο Αστέρας απείλησε ελάχιστες φορές, ενώ η ουσιαστική ΑΕΚ σε κάθε επικίνδυνη επίθεση έφτανε με άνεση απέναντι στον Ντεγκρά.

Στο 25' ωραίο σουτ του Λαγού πέρασε άουτ και στο επόμενο λεπτό, ο Λαδάκης εξαπέλυσε «φωτοβολίδα» για να αποκρούσει εντυπωσιακά ο Σάχα!

Το 0-1 ήρθε στο 47' με πλασέ από κοντά του Λυμπερόπουλου και στο 54' ο Σάχα έκανε το βολέ και ο Μπλάνκο μπήκε με δύναμη για το 0-2!

Το 0-3 έγινε από τον Σκόκο , με χτύπημα πέναλτυ στο 74'. Η παράβαση καταλογίστησε σε τράβηγμα του Γιάχιτς από τον Πουλίδο.

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας).

Κίτρινες: Σκόκο, Καράμπελας, Πουλίδο, Δέλλας.

Αστέρας Τρίπολης: Ντεγκρά, Φυτανίδης, Πουλίδο, Ορόθκο, Ουριμπάρι, Μπαστία, Λαδάκης (72' Μπακασέτας), Καρέρα(59' Αρσενίεβιτς), Φορτούνης, Φρανκού, Ουντότζι( 62' Ροτζέριο).

ΑΕΚ: Σάχα, Γεωργέας (55' Γιάχιτς), Καράμπελας, Δέλλας, Μανωλάς (37' Νασούτι), Μάκος(77' Ντιόπ), Γκερέιρο, Λαγός, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...