«Ο κ. Πάγκαλος ταξίδεψε στο Κατάρ για σύσφιγξη των σχέσεων»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Γιώργος Πεταλωτής, χαρακτήρισε σε δηλώσεις του την επίσκεψη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Θεόδωρου Πάγκαλου στο Κατάρ ως επίσκεψη «σύσφιγξης» των σχέσεων. Σημείωσε δε ότι: «το ενδιαφέρον της Ελλάδας για συνεργασία με το Κατάρ παραμένει εμφανές και ενεργό, όπως υπάρχει ενδιαφέρον και από την πλευρά του Κατάρ για συνεργασία με την Ελλάδα σε θέματα επενδύσεων και τουρισμού».
«Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και οι επενδύσεις που ο αρμόδιος υπουργός, κ. Χρήστος Παμπούκης θα τις υλοποιεί στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του» πρόσθεσε.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε επιπλέον ότι ο κ. Πάγκαλος, ο οποίος συνοδευόταν από τον αρμόδιο υφυπουργό Εξωτερικών κ. Σπύρο Κουβέλη, βρισκόταν εκεί για τη γενικότερη σύσφιγξη αυτών των σχέσεων, προσθέτοντας ότι γίνονται προετοιμασίες πάντοτε για πιο συγκεκριμένες επενδύσεις και ότι αυτές που είναι να γίνουν θα συζητηθούν και αρμοδίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...