Άστραψε και βρόντηξε ο Ψινάκης

Ποιος είδε τον Ηλία Ψινάκη και δεν τον φοβήθηκε... Ο διάσημος μάνατζερ άστραψε και βρόντηξε μόλις έμαθε ότι ο Θεοχάρης Ιωαννίδης βρέθηκε εκτός «Just The 2 Of Us».
Ο Ηλίας Ψινάκης στηρίζει τον γνωστό ηθοποιό γιατί πιστεύει στο ταλέντο του και ο Θεοχάρης δεν κάνει βήμα χωρίς να συμβουλευτεί τον επιτυχημένο μάνατζερ.


Δεν ήταν λίγες μάλιστα οι φορές που βρισκόταν στα live του «Just the two οf us» προκειμένου να στηρίξει με τον τρόπο του τον ταλαντούχο και γοητευτικό ηθοποιό. Μετά το υποκριτικό του ταλέντο και τους τέλειους κοιλιακούς του ο Θεοχάρης απέδειξε ότι έχει και φωνητικά προσόντα. Η ξαφνική και απρόσμενη αποχώρησή του από το φιλανθρωπικό talent show του Mega στάθηκε η αφορμή να ξεσπάσει ο «δαιμόνιος» μάνατζερ, όπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα της «Espresso»!

Δικαιολογημένα, αφού πολλοί ήταν εκείνοι που θεωρούσαν την Ελπίδα και τον Θεοχάρη ένα από τα ζευγάρια που θα έφταναν στον τελικό. Η χαμηλή βαθμολογία όμως της κριτικής επιτροπής, σε συνδυασμό με την ψηφοφορία, τους έβγαλε εκτός, πριν καν προλάβουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στον μεγάλο ημιτελικό.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η δυσαρέσκεια του Ψινάκη αλλά και του Θεοχάρη είναι η αιτία που ο ηθοποιός δεν εμφανίστηκε στο «Πρωινό mou» μαζί με την Ελπίδα. Ωστόσο κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο Θεοχάρης έλειπε εκτός Αθηνών, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Φυσικά οι προτάσεις συνεχίζουν να πέφτουν βροχή για τον νεαρό ηθοποιό, που έχει κάνει πολλές καρδιές να χτυπούν δυνατά.

Μάλιστα ακούγεται στο τηλεοπτικό παρασκήνιο ότι την τηλεοπτική του εμφάνιση θα την κάνει ο Θεοχάρης μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη «Καφές με την Ελένη», αφού είναι γνωστή η φιλία που έχει η παρουσιάστρια με τον Ηλία Ψινάκη. Όπως είναι φυσικό, τώρα τον πολιορκούν όλοι έστω και για μια δήλωση, εκείνος όμως θα προτιμήσει να ανοίξει την καρδιά του σε κάποια που τον κάνει να νιώθει άνετα.

Από την άλλη πλευρά βέβαια υπάρχουν και οι δηλώσεις της Ελπίδας, η οποία είπε πως ο Ηλίας Ψινάκης θέλει να στείλει τον Θεοχάρη στην Eurovision και δεν ενοχλήθηκε με την αποχώρησή του από το show, ίσα-ίσα που χάρηκε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...