Η Ρούλα "έβαλε" μπουρλότο στο Big Brother!

Πριν κάτι χρόνια η Ρούλα Κορομηλά δήλωνε κατηγορηματικά ότι δεν θα παρουσίαζε ποτέ ένα ριάλιτι. Ήταν την εποχή που ο Ανδρέας Μικρούτσικος τα έπαιζε στα δάχτυλά του και η Ρούλα (όπως και άλλοι πολλοί) έβγαζαν «καντήλες» με τον τρόπο που χειρίζονταν αυτού του είδους τις εκπομπές.
Τα χρόνια, όμως, πέρασαν και η Ρούλα μεγάλη μπουκιά δεν έφαγε και τη μεγάλη κουβέντα που είχε πει... την πήρε ο αέρας. Φέτος είναι παρουσιάστρια του Big Brother και μπορεί τρεις μήνες που προβάλλεται το ριάλιτι να προσπαθεί να το προσεγγίσει... ποιοτικά, προς το τέλος δεν άντεξε και της βγήκε ο... Ανδρέας Μικρούτσικος.
Μάλιστα, στην περίπτωση της (αν υποθέσουμε ότι ο Ανδρέας είναι η αλεπού των ριάλιτι) η Κορομηλά αποδείχθηκε ότι ως... αλεπουδάκι είναι 110 χρονών και η αλεπού - Ανδρέας 100! Που σημαίνει ότι τον ξεπέρασε στην ίντριγκα και στον τρόπο να ταράζει τα νερά στο ντιπ βαρετό και αδιάφορο Big Brother. Μπουρλότο τους έκανε την Κυριακή η Ρούλα και ήδη το παιγνίδι μετράει την πρώτη απώλεια, αφού ο Γιώργος αποχώρησε από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.
Και μπορεί ο Βολιώτης να έφυγε μετά τον τσακωμό του με την Στέλλα, όταν εκείνη του είπε ότι όλοι πιστεύουν πως είναι έρμαιο του, στην πραγματικότητα όμως όλα ξεκίνησαν από την παρουσιάστρια. Στο Live της Κυριακής έδειξε στην Στέλλα βίντεο που την έδειχνε να μιλάει με τον Γιώργο κι εκείνος κατά κάποιο τρόπο να της υποδεικνύει τι να κάνει στην ψηφοφορία και με το «γάντι» εξηγούσε στην παίκτρια ότι την κάνει ότι θέλει ο Βολιώτης.
Άναψε τις φωτιές η Ρούλα και ήρθαν στο σπίτι κι έγιναν... μπουρλότο. Βέβαια, στην αρχή απειλούσε να φύγει και η θιγμένη Στέλλα, που δεν αντέχει να τη λένε «έρμαιο», αλλά μέχρι αυτή τη στιγμή που σου γράφω δεν το έχει κουνήσει από το σπίτι. Και σιγά μην το κάνει δηλαδή. Τους έχει ξαποστείλει όλους, κλαίει μετά και καλά από στεναχώρια και ξανά προς το δρόμο του χρηματικού επάθλου τραβά. Έννοια της, όμως και κάτι μου λέει ότι την Κυριακή η μπουρλοτιέρισσα Ρούλα δεν θα την αφήσει έτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...