Την Πέμπτη η επίσκεψη Barnier στην Ελλάδα

Στην επίσκεψη του επιτρόπου Michel Barnier, αρμόδιου για την εσωτερική αγορά, στην Αθήνα στις 13-14 Ιανουαρίου, αναφέρθηκε ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Παναγιώτης Καρβούνης, στο περιθώριο της σημερινής εκδήλωσης για την παρουσίαση του προγράμματος της προεδρίας της Ουγγαρίας στην Ε.Ε..
Ο κ. Καρβούνης, επί τη ευκαιρία της επίσκεψης Barnier, σημείωσε πως στις προτεραιότητες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το 2011 είναι η εφαρμογή του νέου μέτρου του «ευρωπαϊκού εξαμήνου», που αποτελεί μια «προληπτική διαδικασία εξέτασης των οικονομικών μεγεθών», κατά τρόπο ώστε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να συζητά με τα κράτη-μέλη τα οικονομικά μεγέθη «πριν αυτά αποκρυσταλλωθούν στα σχέδια προϋπολογισμών».
«Επίσης» είπε ο κ. Καρβούνης «μείζον θέμα είναι η διαμόρφωση της πρότασης για τη δημιουργία ευρωπαϊκού οργανισμού πιστοληπτικής διαβάθμισης, παραπέμποντας για τα περαιτέρω στην επίσκεψη του αρμόδιου επιτρόπου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...